Jump to content

Recommended Posts

Posted

Witam oto moja praca - w zasadzie ukończona, choć może z pomocnymi radami uda się poprawić. Wiem, że jeszcze jest nie dobrze, dlatego daję to tu.

Pracuję na 3DS max 2.

• Replies 8
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Popular Days

Top Posters In This Topic

Posted

1 - prehistoryczny program :O

2-dużo z niego wycisnąłeś

3. jest dość fajnie ale rośliny wyglądają bardzo sztucznie , są zbyt sztywne i idealnie zieloniutkie ...:P

Posted

nooo!!!! a już myślałem, że ta wersja poszła dawno do lamusa :)

jak tylko możesz to przesiądź się do maxa 6 lub 7 i skończ tą scenkę według dzisiejszych trendów (jakiś Vray czy Brazil) kiedyśbył programik do robienia roślin i drzew więc może z niego skorzystaj...

pracuj dalej i nie rezygnuj z tego bo to naprawdę fajna scenka :)

pozdrawiam

Posted

Niezłe. Naprawdę niezłe. Weź Brazila i daj trochę kaustyk od tej wody, daj GI i będzie naprawdę super, bo wytesturowane jest też ok (poza wspomnianymi roślinkami i tym czymś czerwonym po lewej). Na wodę daj też jakiś displace, rzeby taka płaska nie była.

Posted

Dzięki za uwagi.

Co do roślinek - robione z cząsteczek i faktycznie wyglądają dziwnie

Co do zmiany softu... Max 5 coś mi nie działał, ale może miałem skopanego pir... kopię kopii (...) oryginału.

Posted

Hmm nie znam możliwości maxa 2, ale wydaje mi sie ze duzo z niego wycisnales :) scenka całkiem ładna, choć brakuje jeszcze ostatniego szlifu.

Posted

bardzo mi sie podoba nie bede czepial sie szczegolow niewidze w tym sensu moze i mozna by bylo to poprawic , to juz decyzja do ciebie nalezy mis ie osobiscie podoba.