fidelpatcha Posted October 28, 2004 Posted October 28, 2004 Witam oto moja praca - w zasadzie ukończona, choć może z pomocnymi radami uda się poprawić. Wiem, że jeszcze jest nie dobrze, dlatego daję to tu. Pracuję na 3DS max 2.
chveti Posted October 28, 2004 Posted October 28, 2004 1 - prehistoryczny program :O 2-dużo z niego wycisnąłeś 3. jest dość fajnie ale rośliny wyglądają bardzo sztucznie , są zbyt sztywne i idealnie zieloniutkie ...:P
tweety Posted October 28, 2004 Posted October 28, 2004 nooo!!!! a już myślałem, że ta wersja poszła dawno do lamusa :) jak tylko możesz to przesiądź się do maxa 6 lub 7 i skończ tą scenkę według dzisiejszych trendów (jakiś Vray czy Brazil) kiedyśbył programik do robienia roślin i drzew więc może z niego skorzystaj... pracuj dalej i nie rezygnuj z tego bo to naprawdę fajna scenka :) pozdrawiam
Yansen Posted October 28, 2004 Posted October 28, 2004 Niezłe. Naprawdę niezłe. Weź Brazila i daj trochę kaustyk od tej wody, daj GI i będzie naprawdę super, bo wytesturowane jest też ok (poza wspomnianymi roślinkami i tym czymś czerwonym po lewej). Na wodę daj też jakiś displace, rzeby taka płaska nie była.
fidelpatcha Posted October 28, 2004 Author Posted October 28, 2004 Dzięki za uwagi. Co do roślinek - robione z cząsteczek i faktycznie wyglądają dziwnie Co do zmiany softu... Max 5 coś mi nie działał, ale może miałem skopanego pir... kopię kopii (...) oryginału.
Nimrod Posted October 28, 2004 Posted October 28, 2004 Hmm nie znam możliwości maxa 2, ale wydaje mi sie ze duzo z niego wycisnales :) scenka całkiem ładna, choć brakuje jeszcze ostatniego szlifu.
illy Posted October 28, 2004 Posted October 28, 2004 zauwaz ze na blizszym planie jest jasno jak w dzien a w uliczce prawie jak w nocy
Predator Posted October 28, 2004 Posted October 28, 2004 bardzo mi sie podoba nie bede czepial sie szczegolow niewidze w tym sensu moze i mozna by bylo to poprawic , to juz decyzja do ciebie nalezy mis ie osobiscie podoba.
Recommended Posts