Gość User190 Napisano 29 Październik 2004 Napisano 29 Październik 2004 Czekamy na texturki... masz dziure w dachu :p - to kółeczko w dachu przeswituje... Ulica jest troszke za rowna.. jak od linijki..
pchelka Napisano 29 Październik 2004 Napisano 29 Październik 2004 pewnie material nie ma 2 sided :) barrdzoo ładne... jaka ilość poly??
illy Napisano 29 Październik 2004 Napisano 29 Październik 2004 Ulica jest troszke za rowna.. jak od linijki.. moze w Plocku takie maja:P podoba mi sie co tu duzo gadac
oizo Napisano 29 Październik 2004 Napisano 29 Październik 2004 racal ladne ale ta dziura zdziebo razi ale to pryszcz. ogolne wrazenie: *********. nie moge doczekac sie texturek. powodzenia
Luke3D Napisano 29 Październik 2004 Napisano 29 Październik 2004 Teraz czekać tylko na tekstury, załatanie dziury w dachu i... może wnętrze. Ale ogółem to ja bym to robił baaaaaaaaaaaaardzo długo i nie otrzymałbym takiego efektu czyli jest super
woldi Napisano 29 Październik 2004 Napisano 29 Październik 2004 ;) Znam ten budynek :-) ciekawę jak będzie wyglądał z texturkami.
curka Napisano 29 Październik 2004 Napisano 29 Październik 2004 budynek super, ale dlaczego nazwales sie akurat "bush"? ;)
bush Napisano 1 Listopad 2004 Autor Napisano 1 Listopad 2004 witam wszystkich! to tak tak ta ten budynek to test dlatego jest nie ukonczony, ulicy nie ma bo to sama wizualizacja budynku dla firmy philips, ale pewnie dla wlasnych potrzeb i estetyki zrobie wszystko razem z ulica hehe. Pozdrawiam wszystkich.
bush Napisano 1 Listopad 2004 Autor Napisano 1 Listopad 2004 hehe nie nie propaganda poprostu mam taka ksywke bo jestem taki nie do zaje... przepraszam za slownictwo hehe posdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi