Napisano 29 Październik 200420 l Czekamy na texturki... masz dziure w dachu :p - to kółeczko w dachu przeswituje... Ulica jest troszke za rowna.. jak od linijki..
Napisano 29 Październik 200420 l pewnie material nie ma 2 sided :) barrdzoo ładne... jaka ilość poly??
Napisano 29 Październik 200420 l M@Ti napisał: Ulica jest troszke za rowna.. jak od linijki.. moze w Plocku takie maja:P podoba mi sie co tu duzo gadac
Napisano 29 Październik 200420 l racal ladne ale ta dziura zdziebo razi ale to pryszcz. ogolne wrazenie: *********. nie moge doczekac sie texturek. powodzenia
Napisano 29 Październik 200420 l Teraz czekać tylko na tekstury, załatanie dziury w dachu i... może wnętrze. Ale ogółem to ja bym to robił baaaaaaaaaaaaardzo długo i nie otrzymałbym takiego efektu czyli jest super
Napisano 1 Listopad 200420 l Autor witam wszystkich! to tak tak ta ten budynek to test dlatego jest nie ukonczony, ulicy nie ma bo to sama wizualizacja budynku dla firmy philips, ale pewnie dla wlasnych potrzeb i estetyki zrobie wszystko razem z ulica hehe. Pozdrawiam wszystkich.
Napisano 1 Listopad 200420 l Autor hehe nie nie propaganda poprostu mam taka ksywke bo jestem taki nie do zaje... przepraszam za slownictwo hehe posdrawiam