Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Max3D.pl

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Napisano

hej

plan jest taki - chce zrobic mechanicznie ozywionego wielkiego ,swego czasy , i krwawego pirata , bedacego niegdys postrachem Karaibow ( powiedzialbym z nazwiska ale gdzies posialem knige o piratach i nie chce palnac czegos glupiego) Za zycia byl on przeklenstwem regionu , a zaloga kazdego transportu zlota z Peru drzala na sama mysl o ataku.Pirat ten zginal podczas zasadzki zgotowanej mu przez wojsko hiszpanskie w zatoce Marakaibo.

Teraz ozywiony za pomoca magii oraz mechanicznych implantow jest jeszcze grozniejszy niz przedtem. Gdyby nie male , tlace sie w oku czerwone swiatelko mozna by pomyslec ze jest on jedynie scierwem napakowanym roznego rodzaju zelastwem.Drzenie w nim jednak potega budzaca u mnie taka trwoge ze boje sie nawet dalej o tym pisac

Puki co nie mam zadbych szkicow ( mam je w glowie a przeniesienie na papier zajmie za doozo czasu) . Ogolnie jest to dla mnie wyzwanie ... trudno bedzie mi wymodelowac detale ubrania ( poszarpane spodnie , koszula , plaszcz) a jeszcze gozej bdzie towszysko mapowac ;) Bardzo mozliwe ze zadaniu nie podolam...ale sprobowac mozna.

Niedlogo pierwsze rzuty modelu.Bye

ps. za bedy przepraszam...spieszylem sie ;)

[Edited on 13-4-2003 by Tesaurus]

• Odpowiedzi 4
  • Wyświetleń 1,8k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano
Originally posted by Nezz

Teraz ozywiony za pomoca magii oraz mechanicznych implantow jest jeszcze grozniejszy niz przedtem.

A wiec polaczenie fantasy i SF. Czekam na pierwsze kroki.

Co do poszarpanych ubran chyba nie jest to jakas wielka filozofia. Dobrze urzyta mapa opacity powinna rozwiazac problem.

Napisano

Fajny pomysł:) widziałes bajke \"planeta skarbów\" . (Ej no chyba nietylko ja jeszcze bajki lubie oglądać co:D) heh, więc był tam taki koleś, fajny:)

a co do map opacity to słaby pomysł, bo nie dają gróbości chyba, trzeba takie szaty modelować...:(

powodzenia!

Napisano

no pomysl fajny...tylko zobaczymy jak bedzie z wykonaniem jego :)...a co do szaty to nie mozna po prostu wycinac vertexow?

Napisano

Co ty Blood ja też uwielbiam bajki oglądać nie jesteś sam [piwo]. A co do pracki to temat super. Czekam na pierwsze rendery.;)

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.