PracowniaMotyw Napisano 28 Luty 2017 Napisano 28 Luty 2017 (edytowane) Cześć Wszystkim, Wszystkiego Dobrego w Nowym Roku! Oto nasza nowa animacja dla klienta w Australii. Wszystko w 3D oprócz kilku pierwszych scen. /Nagrania zostały dostarczone przez klienta/ Mamy nadzieję, że się spodoba! Pozdrowienia, MOTIV Edytowane 28 Luty 2017 przez PracowniaMotyw
michalo Napisano 28 Luty 2017 Napisano 28 Luty 2017 Swietnie wykonane - bardzo przyjemnie sięoglądało. Muzyka i obrazy świtenie współdziałają. Jedno mnie nurtuje - kuchnia gazowa w wieżowcu? Czy nie jest tak, że powyżej czterech kondygnacji nie może być kuchni zasilanej gazem? (tak przynajmniej jest w Polsce o ile mi wiadomo). Piękna robota~!
PracowniaMotyw Napisano 28 Luty 2017 Autor Napisano 28 Luty 2017 Swietnie wykonane - bardzo przyjemnie sięoglądało. Muzyka i obrazy świtenie współdziałają. Jedno mnie nurtuje - kuchnia gazowa w wieżowcu? Czy nie jest tak, że powyżej czterech kondygnacji nie może być kuchni zasilanej gazem? (tak przynajmniej jest w Polsce o ile mi wiadomo). Piękna robota~! Dzięki za komplementy! Jeśli chodzi o kuchnie gazowe, to z naszych obserwacji wynika, że w AU w każdej nowej inwestycji jest gaz. /nawet na wyższych kondygnacjach/ Nigdy nie spotkaliśmy się tam z płytą grzewczą na prąd. Pozdrowienia
Rekomendowane odpowiedzi