cyb Napisano 2 Kwiecień 2003 Share Napisano 2 Kwiecień 2003 No cóż temat wydał Mi się znajomy, więc może spróbóję Oczywiście rysunek Bisleya, z Sędziego Dredda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cyb Napisano 2 Kwiecień 2003 Autor Share Napisano 2 Kwiecień 2003 I pierwszy tescik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PENdzel Napisano 3 Kwiecień 2003 Share Napisano 3 Kwiecień 2003 niezle taki pankowy i z twarzy troche jak obcy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Triple X Napisano 3 Kwiecień 2003 Share Napisano 3 Kwiecień 2003 zrób mu troche szerszy uśmieszek i popraw klate (tak żeby była troche wypukła ;) Możesz to zrobić ffd boxem :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SiD Napisano 3 Kwiecień 2003 Share Napisano 3 Kwiecień 2003 Szerszy usmiech , grubsza brudka i jeszcze troszku powytrzywiaj mi i naustrz mu zęby heh super wygląda :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dr. eA Napisano 3 Kwiecień 2003 Share Napisano 3 Kwiecień 2003 Ogolnie oryginalna nazwa tematu:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo Napisano 3 Kwiecień 2003 Share Napisano 3 Kwiecień 2003 poszerzyl bym takze zamek oraz wydluzyl kolniez.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bar_hunter Napisano 3 Kwiecień 2003 Share Napisano 3 Kwiecień 2003 fajny pomysl - ogolnie koledzy powiedzieli najwazniejsze ... a swoja droga Sedzia Dredd jest spoko I am the Law :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sanki Napisano 3 Kwiecień 2003 Share Napisano 3 Kwiecień 2003 calkiem dobra twarz ale sam tors jest jak dla mnie zbyt plaski i za szeroki, sedzia smierc byl bardzo chudy, jego cialo bylo wrecz prawie niematerialne a tutaj jest barczystym kolesiem z plaska klata :)) Moglbys to troche zmodyfikowac, jak na moj gust Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cyb Napisano 4 Kwiecień 2003 Autor Share Napisano 4 Kwiecień 2003 Ja rozumiem że Sędzi Śmierć był właściwie ciałem utrzymywanym przez Duch, ale chciałem (chcę) się trzymać tego stanu z rysunku zaraz po przejęciu przez Niego nowego trupka. Wtedy to ciałko było jeszcze całkiem całkiem. To w końcu był harleyowiec, a to nie są ułomki. pozdrawiam wszystkich i dziękuję za uwagi - postaram się je uwzględnić. Zapomniałbym (soft - modelowanie-wings renderowanie jeszcze brazil, ale będzie Yafray) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SiD Napisano 4 Kwiecień 2003 Share Napisano 4 Kwiecień 2003 Masz dobry pomysł wiec sie go trzymaj wykonanie powinno byc oszałamiające :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sanki Napisano 6 Kwiecień 2003 Share Napisano 6 Kwiecień 2003 Fakt, powiedzalem co zanim mi sie ten obrazek wgral, sorki, rzeczywiscie bary sa na miejscu. Wle klate mu popraw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajan21 Napisano 29 Kwiecień 2003 Share Napisano 29 Kwiecień 2003 Uwielbiam Bisleya styl patrz. \'Lobo\'!! Dlatego dopinguje do pracy :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi