Napisano 2 Kwiecień 200321 l No cóż temat wydał Mi się znajomy, więc może spróbóję Oczywiście rysunek Bisleya, z Sędziego Dredda.
Napisano 3 Kwiecień 200321 l zrób mu troche szerszy uśmieszek i popraw klate (tak żeby była troche wypukła ;) Możesz to zrobić ffd boxem :]
Napisano 3 Kwiecień 200321 l Szerszy usmiech , grubsza brudka i jeszcze troszku powytrzywiaj mi i naustrz mu zęby heh super wygląda :)
Napisano 3 Kwiecień 200321 l fajny pomysl - ogolnie koledzy powiedzieli najwazniejsze ... a swoja droga Sedzia Dredd jest spoko I am the Law :D
Napisano 3 Kwiecień 200321 l calkiem dobra twarz ale sam tors jest jak dla mnie zbyt plaski i za szeroki, sedzia smierc byl bardzo chudy, jego cialo bylo wrecz prawie niematerialne a tutaj jest barczystym kolesiem z plaska klata :)) Moglbys to troche zmodyfikowac, jak na moj gust
Napisano 4 Kwiecień 200321 l Autor Ja rozumiem że Sędzi Śmierć był właściwie ciałem utrzymywanym przez Duch, ale chciałem (chcę) się trzymać tego stanu z rysunku zaraz po przejęciu przez Niego nowego trupka. Wtedy to ciałko było jeszcze całkiem całkiem. To w końcu był harleyowiec, a to nie są ułomki. pozdrawiam wszystkich i dziękuję za uwagi - postaram się je uwzględnić. Zapomniałbym (soft - modelowanie-wings renderowanie jeszcze brazil, ale będzie Yafray)
Napisano 4 Kwiecień 200321 l Masz dobry pomysł wiec sie go trzymaj wykonanie powinno byc oszałamiające :)
Napisano 6 Kwiecień 200321 l Fakt, powiedzalem co zanim mi sie ten obrazek wgral, sorki, rzeczywiscie bary sa na miejscu. Wle klate mu popraw
Napisano 29 Kwiecień 200321 l Uwielbiam Bisleya styl patrz. \'Lobo\'!! Dlatego dopinguje do pracy :).