Napisano 12 Marzec 20178 l Pojawił się nowy zwiastun do kolejnego filmu ze stajni DC - "Wonder Woman" Pełna treść: Nowy zwiastun Wonder Woman
Napisano 13 Marzec 20178 l Hmm sam nie wiem ... dziwne połączenie "dwóch światów" jak dla mnie. No ale zobaczymy to wtedy ocenię :)
Napisano 13 Marzec 20178 l Budżet 150 mln USD, czyli będzie 5 razy lepszy od "Wiedźmina. Niestety ONZ zreflektowało się i WW nie będzie już patronką walczących kobiet.... bo ma za duże cycki i jest w rajtuzach... i to autentyczny fakt.... naprawdę to baaaaaardzo ciekawe czasy...:)))))))).
Napisano 13 Marzec 20178 l Budżet 150 mln USD, czyli będzie 5 razy lepszy od "Wiedźmina. Niestety ONZ zreflektowało się i WW nie będzie już patronką walczących kobiet.... bo ma za duże cycki i jest w rajtuzach... i to autentyczny fakt.... naprawdę to baaaaaardzo ciekawe czasy...:)))))))). Człowiek wylądował na słońcu...i to autentyczny fakt... naprawdę to baaaardzo ciekaw czasy...:) Weż ty nastepnym razem przynajmniej wstaw jakieś źródło z którego bierzesz te informacje.
Napisano 13 Marzec 20178 l ... porażka... to ja prawie 70-latek mam Cię uczyć szukania w Necie.....:) wpisz "Wonder Women" budżet.... a tu o ONZ... https://naekranie.pl/aktualnosci/wonder-woman-juz-nie-jest-ambasadorka-onz-poszlo-o-seksizm-1483673