CzAk1 Napisano 12 Marzec 2017 Share Napisano 12 Marzec 2017 Pojawił się nowy zwiastun do kolejnego filmu ze stajni DC - "Wonder Woman" Pełna treść: Nowy zwiastun Wonder Woman Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AccessX Napisano 13 Marzec 2017 Share Napisano 13 Marzec 2017 Hmm sam nie wiem ... dziwne połączenie "dwóch światów" jak dla mnie. No ale zobaczymy to wtedy ocenię :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
agdybybyl Napisano 13 Marzec 2017 Share Napisano 13 Marzec 2017 Budżet 150 mln USD, czyli będzie 5 razy lepszy od "Wiedźmina. Niestety ONZ zreflektowało się i WW nie będzie już patronką walczących kobiet.... bo ma za duże cycki i jest w rajtuzach... i to autentyczny fakt.... naprawdę to baaaaaardzo ciekawe czasy...:)))))))). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marekkonieczny Napisano 13 Marzec 2017 Share Napisano 13 Marzec 2017 Budżet 150 mln USD, czyli będzie 5 razy lepszy od "Wiedźmina. Niestety ONZ zreflektowało się i WW nie będzie już patronką walczących kobiet.... bo ma za duże cycki i jest w rajtuzach... i to autentyczny fakt.... naprawdę to baaaaaardzo ciekawe czasy...:)))))))). Człowiek wylądował na słońcu...i to autentyczny fakt... naprawdę to baaaardzo ciekaw czasy...:) Weż ty nastepnym razem przynajmniej wstaw jakieś źródło z którego bierzesz te informacje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
agdybybyl Napisano 13 Marzec 2017 Share Napisano 13 Marzec 2017 ... porażka... to ja prawie 70-latek mam Cię uczyć szukania w Necie.....:) wpisz "Wonder Women" budżet.... a tu o ONZ... https://naekranie.pl/aktualnosci/wonder-woman-juz-nie-jest-ambasadorka-onz-poszlo-o-seksizm-1483673 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marekkonieczny Napisano 13 Marzec 2017 Share Napisano 13 Marzec 2017 Jedynie temat ONZ mnie interesował. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
celestyrkor Napisano 1 Grudzień 2017 Share Napisano 1 Grudzień 2017 Widzieliście? Warto zobaczyć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi