Napisano 15 Marzec 20177 l Cześć! Chciałbym się z wami podzielić moim ostatnim projektem, animacją dla Solsum. Początkowo projekt miał być techniczną prezentacją pomp ciepła, jednak postanowiłem zrealizować ten temat w bardziej wesoły sposób ;) Behance: https://www.behance.net/gallery/50183363/Solsum Całość robiona w maxie, renderowana w vray rt. Test materiału: Detal: Kadry z animacji: Animacja: Dajcie znać co sądzicie, feedback mile widziany ;)
Napisano 15 Marzec 20177 l postac swietna, szkoda, ze nie bylo mozliwosci uzycia jej w bardziej dynaicznych ujeciach. Dwie rzeczy do ktorych mozna bby sie bylo przyczepic, to troche machaniczna kamera - tu daloby sie lepiej. Lektor tez taki bardzo przecietny ale nie przeszkadza za bardzo. Swietna 'robota'.
Napisano 16 Marzec 20177 l Autor Dzięki. Fakt, postać pasowałaby do dynamicznych, przerysowanych ruchów. Kiedyś jeszcze wrócę do tego tematu ;) Co do kamery, zgadza się, grałem tu statycznie, bo chciałem zaoszczędzić jak najwięcej czasu na renderingu kolejnych ujęć, ponieważ czas na realizację był ograniczony.
Napisano 16 Marzec 20177 l Według mnie ruchy samej postaci pasują do niej( w końcu to robot). Tak jak wskazał olaf ruch kamery to słaby punkt w całości. Głowę robota też już gdzieś widziałem ;). Generalnie na plus mimo tych drobnych rzeczy
Napisano 27 Marzec 20177 l Świetne. Bardzo fajny pomysł z robotem. Zrobiłeś fajną rzecz z tematyki która zbyt ciekawa nie jest (przynajmniej dla zwykłego zjadacza chleba). Faktycznie kamera sztywna i animacja robota też do dopracowania ale to detale. Gratki!
Napisano 27 Marzec 20177 l Autor Chciałem przedstawić temat pomp ciepła w dość luźny sposób. W takiej formie wydaje mi się, że materiał jest bardziej przystępny. Dzięki za komentarz!