Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Cześć!

Chciałbym się z wami podzielić moim ostatnim projektem, animacją dla Solsum.

Początkowo projekt miał być techniczną prezentacją pomp ciepła, jednak postanowiłem zrealizować ten temat w bardziej wesoły sposób ;)

Behance: https://www.behance.net/gallery/50183363/Solsum

Całość robiona w maxie, renderowana w vray rt.

Test materiału:

shader-test.jpg

Detal:

robot-eyes-closeup-cleaner.jpg

popiersie-robot-crop.jpg

Kadry z animacji:

3.jpg

6.jpg

7.jpg

8.jpg

9.jpg

Animacja:

Dajcie znać co sądzicie, feedback mile widziany ;)

• Odpowiedzi 5
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Napisano

postac swietna, szkoda, ze nie bylo mozliwosci uzycia jej w bardziej dynaicznych ujeciach.

Dwie rzeczy do ktorych mozna bby sie bylo przyczepic, to troche machaniczna kamera - tu daloby sie lepiej. Lektor tez taki bardzo przecietny ale nie przeszkadza za bardzo. Swietna 'robota'.

Napisano

Dzięki. Fakt, postać pasowałaby do dynamicznych, przerysowanych ruchów. Kiedyś jeszcze wrócę do tego tematu ;)

Co do kamery, zgadza się, grałem tu statycznie, bo chciałem zaoszczędzić jak najwięcej czasu na renderingu kolejnych ujęć, ponieważ czas na realizację był ograniczony.

Napisano

Według mnie ruchy samej postaci pasują do niej( w końcu to robot). Tak jak wskazał olaf ruch kamery to słaby punkt w całości. Głowę robota też już gdzieś widziałem ;). Generalnie na plus mimo tych drobnych rzeczy

Napisano

Świetne. Bardzo fajny pomysł z robotem. Zrobiłeś fajną rzecz z tematyki która zbyt ciekawa nie jest (przynajmniej dla zwykłego zjadacza chleba).

Faktycznie kamera sztywna i animacja robota też do dopracowania ale to detale. Gratki!

Napisano

Chciałem przedstawić temat pomp ciepła w dość luźny sposób. W takiej formie wydaje mi się, że materiał jest bardziej przystępny. Dzięki za komentarz!

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności