PanPeople Napisano 13 Kwiecień 2017 Napisano 13 Kwiecień 2017 (edytowane) https://www.dropbox.com/s/lbvonuiywilnuq8/Ambrozja_3_bryla.zip?dl=0 Na model nie nakłada się tekstura nawet po wgraniu ich przy wybieraniu biblioteki tekstur. Modelu nie mogę oświetlić. Man problemy z dlls. Model powinien działać, ma wyrenderowaną miniaturkę. Proszę o pomoc i nakierowanie mnie co źle robię. Domyślne modele 3ds max działają. Powyżej znajduje się link do tego modelu. Edytowane 14 Kwiecień 2017 przez PanPeople
mitic Napisano 20 Kwiecień 2017 Napisano 20 Kwiecień 2017 (edytowane) mi sie tak renderuje zaraz po otwarciu pliku moze 'te bledy dll' dotyczą vray? czytałeś komunikat?? oświetlenie jest, tła nie ma- jest włączona textura w enviroment, ale żadna nie podczytana. jak coś wrzucisz w enviroment to będzie tło. na dachu nie widać dachówki bo w materiale jest wyłączona mapa displacement a nie ma modyfikatora vraydispacementmod w obiekcie dachu. generalnie wszystko działa Edytowane 20 Kwiecień 2017 przez mitic
Rekomendowane odpowiedzi