Kulki Napisano 2 Listopad 2004 Napisano 2 Listopad 2004 sie wlasnie zastanawiam czy ten HairFX dobry czy nie dobry? a poniewaz ze strony Turbo Squida dema HairFX sciagnac sie nie da, wiec moze ktos podzieli sie uwagami na temat tego plaga. warto w niego inwestowac czy duzych roznic w porownaniu do Shag Hair nie ma?
blood_brother Napisano 9 Listopad 2004 Napisano 9 Listopad 2004 Z Hairfx korzysta Blizzard a tak jak sie bawielm to jest bardzo podobny do Shag Hair'a.
Marcin Napisano 9 Listopad 2004 Napisano 9 Listopad 2004 szqda ze splutter zawiesil prace nad shave & haircut :/
Kulki Napisano 9 Listopad 2004 Autor Napisano 9 Listopad 2004 szqda ze splutter zawiesil prace nad shave & haircut :/ a co mialy byc jakies totalnie przelomowe? bo na stronie spluterow nic nie ma a z checiom bym o tym czegos sie dowiedzial.
Gość barts Napisano 16 Listopad 2004 Napisano 16 Listopad 2004 nie wiem moze ma starsza wersje shga ale hair ma fajne mozliwosci np mozna definiowac rozłozenie włosów bitmapa poprzez density w shagu sie nie dokopalem
Gość barts Napisano 16 Listopad 2004 Napisano 16 Listopad 2004 natomaist nie chce mi chodzic pod max 5 jedynie pod 6 jak by ktos wiedział czemu ? będe wdzięczny
Kulki Napisano 16 Listopad 2004 Autor Napisano 16 Listopad 2004 Barts mi pod 5.0 z updejtem na 5.1 chula az furczy.
Szenszi Napisano 15 Czerwiec 2005 Napisano 15 Czerwiec 2005 niewiem czy hairfx jest lepszy ale widziałem efekty tego plugina i jestem pod wrażeniem acha plugin ten jest na necie do pobrania :-> pozdro
kurt_hectic Napisano 20 Czerwiec 2005 Napisano 20 Czerwiec 2005 TO JEST TO SAMo ! ::::: turbosquid zmienia nazwy i spzredaj jako nwe plugin : to samo zrobil z np. final toon.
Rekomendowane odpowiedzi