Napisano 2 Listopad 200420 l sie wlasnie zastanawiam czy ten HairFX dobry czy nie dobry? a poniewaz ze strony Turbo Squida dema HairFX sciagnac sie nie da, wiec moze ktos podzieli sie uwagami na temat tego plaga. warto w niego inwestowac czy duzych roznic w porownaniu do Shag Hair nie ma?
Napisano 9 Listopad 200420 l Z Hairfx korzysta Blizzard a tak jak sie bawielm to jest bardzo podobny do Shag Hair'a.
Napisano 9 Listopad 200420 l Autor szqda ze splutter zawiesil prace nad shave & haircut :/ a co mialy byc jakies totalnie przelomowe? bo na stronie spluterow nic nie ma a z checiom bym o tym czegos sie dowiedzial.
Napisano 16 Listopad 200420 l nie wiem moze ma starsza wersje shga ale hair ma fajne mozliwosci np mozna definiowac rozłozenie włosów bitmapa poprzez density w shagu sie nie dokopalem
Napisano 16 Listopad 200420 l natomaist nie chce mi chodzic pod max 5 jedynie pod 6 jak by ktos wiedział czemu ? będe wdzięczny
Napisano 15 Czerwiec 200519 l niewiem czy hairfx jest lepszy ale widziałem efekty tego plugina i jestem pod wrażeniem acha plugin ten jest na necie do pobrania :-> pozdro
Napisano 20 Czerwiec 200519 l TO JEST TO SAMo ! ::::: turbosquid zmienia nazwy i spzredaj jako nwe plugin : to samo zrobil z np. final toon.