PracowniaMotyw Napisano 16 Czerwiec 2017 Napisano 16 Czerwiec 2017 Cześć, Projekt dla klienta z Nowego Jorku. Wszystkie obrazy wykonane w pełnym 3D. Mamy nadzieję, że się Wam spodoba. Więcej na naszej stronie oraz Behance. Pozdrowienia, MOTIV
keajra Napisano 18 Czerwiec 2017 Napisano 18 Czerwiec 2017 Ogolnie bardzo fajne. Nie mniej duzo mozna by poprawic. Najbardziej mnie razi bardzo slaby lakier samochodow. Tak czy siak widac ogrom pracy. Mowisz ze wszystko 3D - ludzie tez? Na 1 ujeciu bardzo ladnie siedza, szczegolnie ci na pasach.
natas Napisano 18 Czerwiec 2017 Napisano 18 Czerwiec 2017 W ujęciu 2-im i 4-ym jest postać jakby obcięta.
Kucu Napisano 18 Czerwiec 2017 Napisano 18 Czerwiec 2017 Pamiętam jak 5 lat temu "jarałem" się waszymi wizualizacjami. Ich klimat kiedyś był niesamowity, a dbałość o detale jeszcze lepsza. Nie wiem, czy wszystkie inne biura do tego stopnia zwiększyły swój poziom, czy to ja miałem jakieś wygórowane zdanie o was, ale te prace moim zdaniem, są po prostu przeciętne i w wielu miejscach niedopracowane. Wyglądają trochę jak screeny z GTA 4. Pozdrawiam i trzymam kciuki ! :)
plasti Napisano 20 Czerwiec 2017 Napisano 20 Czerwiec 2017 Bardzo przecietne, duzo rzeczy niedopracowane, lakier samochodow szczegolnie, oraz tajlujace sie textury na budynkach raza w oczy.... Troche mnie zatkalo jak zobaczylem ze to praca studia 'MOTYW', pamietam ze wasze prace zawsze wgniataly mnie w fotel i szukalem szczeki pod biurkiem, tym razem niestety nic nie upuscilem ;).... Pozdrawiam!
Kamil Pietrzyk Napisano 20 Czerwiec 2017 Napisano 20 Czerwiec 2017 jedyne upomnienie to nerealistyczny dla takiego dużego miasta trafic
Rekomendowane odpowiedzi