Napisano 16 Czerwiec 20177 l Cześć, Projekt dla klienta z Nowego Jorku. Wszystkie obrazy wykonane w pełnym 3D. Mamy nadzieję, że się Wam spodoba. Więcej na naszej stronie oraz Behance. Pozdrowienia, MOTIV
Napisano 18 Czerwiec 20177 l Ogolnie bardzo fajne. Nie mniej duzo mozna by poprawic. Najbardziej mnie razi bardzo slaby lakier samochodow. Tak czy siak widac ogrom pracy. Mowisz ze wszystko 3D - ludzie tez? Na 1 ujeciu bardzo ladnie siedza, szczegolnie ci na pasach.
Napisano 18 Czerwiec 20177 l Pamiętam jak 5 lat temu "jarałem" się waszymi wizualizacjami. Ich klimat kiedyś był niesamowity, a dbałość o detale jeszcze lepsza. Nie wiem, czy wszystkie inne biura do tego stopnia zwiększyły swój poziom, czy to ja miałem jakieś wygórowane zdanie o was, ale te prace moim zdaniem, są po prostu przeciętne i w wielu miejscach niedopracowane. Wyglądają trochę jak screeny z GTA 4. Pozdrawiam i trzymam kciuki ! :)
Napisano 20 Czerwiec 20177 l Bardzo przecietne, duzo rzeczy niedopracowane, lakier samochodow szczegolnie, oraz tajlujace sie textury na budynkach raza w oczy.... Troche mnie zatkalo jak zobaczylem ze to praca studia 'MOTYW', pamietam ze wasze prace zawsze wgniataly mnie w fotel i szukalem szczeki pod biurkiem, tym razem niestety nic nie upuscilem ;).... Pozdrawiam!