polka dot Napisano 2 Listopad 2004 Napisano 2 Listopad 2004 nooo poprawnie ale popracuj nad materialami i koniecznie nad texturami drewna powodzenia ^^
Salvator Napisano 2 Listopad 2004 Napisano 2 Listopad 2004 no cóż siostro - ja bym jeszcze tego nie wrzucał do GFW ale to twoja decyzja :] oświetlenie chociaż zaawansowane, totalnie nierealistyczne, czasami prostsze rozwiązania bywają lepsze :> modele nieskomplikowane, ale niepotrzeba tutaj lepszych. Brakuje na czym oka zawiesić - jakaś szczotka klozetowa, rolka papieru, rozmoknięte mydło, brud na lustrze ... brakuje właśnie tego, co nadaje realizmu łązience - przedmiotów codziennego użytku, żyletki, pasty do żebów, szczoteczek, nici dentystycznych przydałby się jakiś dywanik przed wanienką, przynajmniej mnie się zawsze przydaje. Problem w tej scenie jest taki, że nie można o niej powiedzieć niczego więcej ponad to, czego w niej brakuje.... pozdro
Luke3D Napisano 3 Listopad 2004 Napisano 3 Listopad 2004 popracuj troche nad pralką a będzie jeszcze lepiej niż ok
Beatou Napisano 5 Listopad 2004 Napisano 5 Listopad 2004 Widzę że od lipca zrobiłaś niemałe postępy Wielka Siostro ^_^ Tak trzymaj i powodzenia ;]
Kuciel Napisano 8 Listopad 2004 Napisano 8 Listopad 2004 hmm teksturki i oswietlenie do poprawy, takze ujecia sa troszke nienaturalne, ale ufam ze poprawisz :/
MareG Napisano 9 Listopad 2004 Napisano 9 Listopad 2004 Dwa pierwsze widoczki przyjemne choć strasznie delikatne, ale trzeci koszmarnie chłodny i nieprzyjazny brrr - takie odniosłem wrażenie. Czy użyłaś DECAY by wytłumić światło przed takim bezpośrednim "zderzeniem" ze ścianą? (chyba nie) Brak syfonu pod umywalką! No wiesz?! ;) Poza tym materiał płytek w dalszym ciągu sprawia wrażenie "martwego" - nic się nie odbija i nawet jeśli są matowe to ich materiał musi się znacząco różnić od farby na ścianach. Poprzednia mini-łazienka bardziej mi się podobała - jakaś była bardziej przyjazna dla oka. Pozdrawiam
spoon Napisano 9 Listopad 2004 Napisano 9 Listopad 2004 światło za nienaturalne, i zgadzam sie z Salvatorem, że ta sterylność sceny brrr...mnie aż zęby bolą. bardzie laboratorium na razie niż łazienka...
Rekomendowane odpowiedzi