Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Max3D.pl

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Odpowiedzi 7
  • Wyświetleń 2,1k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

no cóż siostro - ja bym jeszcze tego nie wrzucał do GFW ale to twoja decyzja :]

oświetlenie chociaż zaawansowane, totalnie nierealistyczne, czasami prostsze rozwiązania bywają lepsze :>

modele nieskomplikowane, ale niepotrzeba tutaj lepszych.

Brakuje na czym oka zawiesić - jakaś szczotka klozetowa, rolka papieru, rozmoknięte mydło, brud na lustrze ...

brakuje właśnie tego, co nadaje realizmu łązience - przedmiotów codziennego użytku, żyletki, pasty do żebów, szczoteczek, nici dentystycznych

przydałby się jakiś dywanik przed wanienką, przynajmniej mnie się zawsze przydaje.

Problem w tej scenie jest taki, że nie można o niej powiedzieć niczego więcej ponad to, czego w niej brakuje....

pozdro

Napisano

Widzę że od lipca zrobiłaś niemałe postępy Wielka Siostro ^_^ Tak trzymaj i powodzenia ;]

Napisano

hmm teksturki i oswietlenie do poprawy, takze ujecia sa troszke nienaturalne, ale ufam ze poprawisz :/

Napisano

Dwa pierwsze widoczki przyjemne choć strasznie delikatne, ale trzeci koszmarnie chłodny i nieprzyjazny brrr - takie odniosłem wrażenie. Czy użyłaś DECAY by wytłumić światło przed takim bezpośrednim "zderzeniem" ze ścianą? (chyba nie)

Brak syfonu pod umywalką! No wiesz?! ;)

Poza tym materiał płytek w dalszym ciągu sprawia wrażenie "martwego" - nic się nie odbija i nawet jeśli są matowe to ich materiał musi się znacząco różnić od farby na ścianach.

Poprzednia mini-łazienka bardziej mi się podobała - jakaś była bardziej przyjazna dla oka.

Pozdrawiam

Napisano

światło za nienaturalne, i zgadzam sie z Salvatorem, że ta sterylność sceny brrr...mnie aż zęby bolą. bardzie laboratorium na razie niż łazienka...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.