lord_saskybody Napisano 3 Listopad 2004 Napisano 3 Listopad 2004 A sprawa sie tycz tego ze jak chce zrobic krótka animacje i wyskakuje mi błąd Ukazuje to zalacznik. [ nie jestem az tak dobry z ang. ] :(
Darthapul Napisano 4 Listopad 2004 Napisano 4 Listopad 2004 MOze sproboj renderowac do pojedynczych klatek i potem montuj to w czyms?
Piotr Dobosz Napisano 4 Listopad 2004 Napisano 4 Listopad 2004 mam ten sam problem ale jak wgralem service packa do max 6 to jakos to ustapilo. pozdrawiam
Vorek Napisano 4 Listopad 2004 Napisano 4 Listopad 2004 To jest "fabryczny" błąd maxa 6, wystarczy wgrać sobie plik avi.bmi (jest na stronie discreet, gdzieś w starych newsach na max3d też był link) albo właśnie service packa :) pozdrawiam
haliq Napisano 4 Listopad 2004 Napisano 4 Listopad 2004 u mnie to samo wyskakuje w maxie 5. Czy do 5 też jest service pack?
lord_saskybody Napisano 4 Listopad 2004 Autor Napisano 4 Listopad 2004 Dzięki za podpowiedz. O serive packu znalazłem na forum max'oskim link do max'a 6. ftp://ftp1.discreet.com/web/support/3dstudio/Setup_3dsmax6_SP1.exe "... ja tego nieukradłem ... "
lord_saskybody Napisano 6 Listopad 2004 Autor Napisano 6 Listopad 2004 zainstalowałem servie packa 1 i nic to samo nadal ten sam bład ??? Co teraz zrobic.... Kiedys mi to normalnie chodziło. Gdyby mi to za działało to jak wyrenderowac filmik z bardzo dobra jaoscia bo renderwowało mi bez textur , swiateł tak chce jak w normalnym render jpg :)
Marcin Napisano 6 Listopad 2004 Napisano 6 Listopad 2004 to odznacz te "ptaszki" w Material editor przy kanale diffuse i wsio ... ;) albo zapisz sobie scene w kopji bez materialow ... i wyrenderuj .... nie wiem po co tyle kombinowania ;) to mozna w sek zrobic zwyczajnym renderem ;)
Rekomendowane odpowiedzi