Napisano 3 Listopad 200420 l A sprawa sie tycz tego ze jak chce zrobic krótka animacje i wyskakuje mi błąd Ukazuje to zalacznik. [ nie jestem az tak dobry z ang. ] :(
Napisano 4 Listopad 200420 l MOze sproboj renderowac do pojedynczych klatek i potem montuj to w czyms?
Napisano 4 Listopad 200420 l mam ten sam problem ale jak wgralem service packa do max 6 to jakos to ustapilo. pozdrawiam
Napisano 4 Listopad 200420 l To jest "fabryczny" błąd maxa 6, wystarczy wgrać sobie plik avi.bmi (jest na stronie discreet, gdzieś w starych newsach na max3d też był link) albo właśnie service packa :) pozdrawiam
Napisano 4 Listopad 200420 l Autor Dzięki za podpowiedz. O serive packu znalazłem na forum max'oskim link do max'a 6. ftp://ftp1.discreet.com/web/support/3dstudio/Setup_3dsmax6_SP1.exe "... ja tego nieukradłem ... "
Napisano 6 Listopad 200420 l Autor zainstalowałem servie packa 1 i nic to samo nadal ten sam bład ??? Co teraz zrobic.... Kiedys mi to normalnie chodziło. Gdyby mi to za działało to jak wyrenderowac filmik z bardzo dobra jaoscia bo renderwowało mi bez textur , swiateł tak chce jak w normalnym render jpg :)
Napisano 6 Listopad 200420 l to odznacz te "ptaszki" w Material editor przy kanale diffuse i wsio ... ;) albo zapisz sobie scene w kopji bez materialow ... i wyrenderuj .... nie wiem po co tyle kombinowania ;) to mozna w sek zrobic zwyczajnym renderem ;)