Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Mój film "RYTUAL" nominowany w kategorii Najlepszy film Polski na Grand OFF 11. - Najlepsze niezależne filmy świata.

Nadesłano 3909 filmów, po wstępnej selekcji zostało 428 i z nich Komisja Nominacyjna wyłoniła 57 nominowanych filmów (w 11 kategoriach) które teraz oceni 87 osobowa Kapituła Jurorów z całego świata.

http://www.grandoff.eu/index.php/pl/

• Odpowiedzi 4
  • Wyświetleń 2k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano
  • Autor

Dwa filmy ze Studia Munka z którymi zostałem nominowany w kategorii Najlepszy Film Polski na festiwalu Grand OFF Najlepsze Niezależne Krótkie Filmy Świata (3909 filmów w konkursie), a te filmy to "Ja i mój tata"(30:00 min) i "My name is Julita" (28:27 min) w konkursie filmów krótkometrażowych w Gdyni.

Bardzo mnie to cieszy i nobilituje. Filmy ze Studia Munka to spore budżety i blisko 50 osobowe zespoły ludzi tworzących film przy wsparciu technologicznym studia, a mój "RYTUAŁ" (3:28 min) zrobiłem sam za swoje emeryckie bezpieniądze... :)... no i nie jestem na pewno młody i kreatywny....!!!!...:)

Napisano
  • Autor

Mój film "RYTUAŁ" w selekcji konkursowej.... I Festiwalu Filmów Amatorskich STOPKLATKA w Rypinie... Polska...:)

Napisano
  • Autor

Mój film "Rytuał" nominowany w kategorii Najlepszy Film Polski... otworzy projekcje na festiwalu Grand OFF Najlepsze Niezależne Filmy Świata Wa-wa. W tym roku 3909 filmów z 123 krajów. 56 filmów nominowanych w 11 kategoriach. w tym 6 filmów z Polski. Pokazy filmów w warszawskiej ASP.

grandoff-pokazy.jpg