agdybybyl Napisano 30 Sierpień 2017 Napisano 30 Sierpień 2017 Mój film "RYTUAL" nominowany w kategorii Najlepszy film Polski na Grand OFF 11. - Najlepsze niezależne filmy świata. Nadesłano 3909 filmów, po wstępnej selekcji zostało 428 i z nich Komisja Nominacyjna wyłoniła 57 nominowanych filmów (w 11 kategoriach) które teraz oceni 87 osobowa Kapituła Jurorów z całego świata. http://www.grandoff.eu/index.php/pl/
agdybybyl Napisano 11 Wrzesień 2017 Autor Napisano 11 Wrzesień 2017 Moje dwa filmy, "RYTUAŁ" i "INTERPRETACJE" w selekcji konkursowej Festiwalu Filmów Amatorskich im. Leona Wojtali w Bieruniu, pod skrzydłami Federacji Niezależnych Twórców Filmowych z siedzibą w Warszawie. http://www.festiwalfilmowy.bierun.pl/kwalifikacje/
agdybybyl Napisano 19 Wrzesień 2017 Autor Napisano 19 Wrzesień 2017 Dwa filmy ze Studia Munka z którymi zostałem nominowany w kategorii Najlepszy Film Polski na festiwalu Grand OFF Najlepsze Niezależne Krótkie Filmy Świata (3909 filmów w konkursie), a te filmy to "Ja i mój tata"(30:00 min) i "My name is Julita" (28:27 min) w konkursie filmów krótkometrażowych w Gdyni. Bardzo mnie to cieszy i nobilituje. Filmy ze Studia Munka to spore budżety i blisko 50 osobowe zespoły ludzi tworzących film przy wsparciu technologicznym studia, a mój "RYTUAŁ" (3:28 min) zrobiłem sam za swoje emeryckie bezpieniądze... :)... no i nie jestem na pewno młody i kreatywny....!!!!...:)
agdybybyl Napisano 23 Wrzesień 2017 Autor Napisano 23 Wrzesień 2017 Mój film "RYTUAŁ" w selekcji konkursowej.... I Festiwalu Filmów Amatorskich STOPKLATKA w Rypinie... Polska...:)
agdybybyl Napisano 16 Listopad 2017 Autor Napisano 16 Listopad 2017 Mój film "Rytuał" nominowany w kategorii Najlepszy Film Polski... otworzy projekcje na festiwalu Grand OFF Najlepsze Niezależne Filmy Świata Wa-wa. W tym roku 3909 filmów z 123 krajów. 56 filmów nominowanych w 11 kategoriach. w tym 6 filmów z Polski. Pokazy filmów w warszawskiej ASP.
Rekomendowane odpowiedzi