Napisano 20 Wrzesień 20177 l Hejka, wpadłem na taki o to pomysł scenki 3D. viewport: Tutaj będę dodawał od czasu do czasu różne moje shizy :) Cała praca na chwilę obecną nie wyniosła więcej niż 3/4h dlatego uważam to za speedart. A chciałbym pozyskiwać ładny efekt w krótkim czasie, ponieważ przymierzam się do pewnego projektu w którym będzie mi to niezbędne. A że wiecznie byłem zamknięty przy modelowaniu, to pozwoliłem sobie poszerzyć horyzonty w trakcie pracy a raczej w wolnym od niej :) Będę chciał uderzać troszkę w zieleń i beton, bo nigdy nie miałem styczności z genetyką 5
Napisano 20 Wrzesień 20177 l Hej, koncept interesujący ale nie ma tu kompozycji więc dla oglądającego jest nieco chaotyczny i mało atrakcyjny. Lepsze rozdzielenie planów też by pomogło.
Napisano 21 Wrzesień 20177 l Autor Hejka, kompozycji brakuje pewnie dlatego że robiłem na oślep scene, i dopiero pod koniec z lenistwa wpadłem całkowicie na inny pomysł który nadał charakteru a zabrał tą swobodę dla oka. Aczkolwiek kombinuje nad patentami, chciałbym żeby skały tak jakby latały gdzieś w tle, w środku, budynki od siebie bardziej wyróżnić i zrobić je bardziej szczegółowe. Chciałbym na budynki nanieść takie ornamenty, nie pamietam jak to się nazywało w świecie fantazji, ale myślę że to też nada charakteru. W pracy tej mam do przekazania coś ala "Betonowe lasy mokną" tylko pokazanie tego w bardziej fantazyjny ( sc-fi ) sposób. Dziękuję za koment i posiedzę nadtym :) ! 5
Napisano 21 Wrzesień 20177 l Autor Zdala od drugiego kompa gdzie miałem poprzedni projekt, na chwilę obecną zająłem się tym w ramach możliwości i rozwoju :D Tutaj sam render c4d + postpro
Napisano 25 Wrzesień 20177 l Autor Eloszka, na tym kończę tego arta :) Wrzucam dwie wersje, bo nie mogłem się zdecydować która wersja będzie ciekawsza :)