Napisano 21 Grudzień 20177 l Witam, Odgrzebałem zalegający na dysku już długo domek który kiedyś modelowałem. dodałem otoczenie i jest WIP Planuję dodać drogę, a raczej barierki za krzakami z lewej, jakiś kajak, zastanawiam się czy nie zróżnicować lasu i nie dodać jakiś skał Zadowolony jestem bardzo z optymalizacji sceny- 2500x1406 px 1 widok renderuje się w 16 minut, drugi w 8 ma ktoś pomysł jak nadać kamieniom brud od dołu- od wody? ponad 20 kamieni rozsianych Forest Packiem załączam bez post Edytowane 21 Grudzień 20177 l przez mitic
Napisano 22 Grudzień 20177 l Fajna trwka. Te drzewa z tyłu bym trochę zróżnicował bo teraz jest ściana takiej samej zieleni. To ciemne drewno na elewacji wyglada dosyć dziwnie. Taras to jest box z nałozona teksturą? Generalnie lepiej zrobić deski oddzielnie, i nałozyć teksturę na nie, bedzie lapsza jakość przerw miedzy deskami niż przy teksturze tylko z bumpem. Edytowane 7 Styczeń 20187 l przez Ziggie
Napisano 23 Grudzień 20177 l Autor Zróżnicowałem las Forest Color, taras jest Floor Generatorem zrobiony z Multi Texturą, poszukam lepszej..