Pavulon 13 Napisano 27 Styczeń 2018 Napisano 27 Styczeń 2018 Witam, Wrzucam ostatni wykonaną wizualkę klubu sportowego. Jest na etapie końcowym. Zapraszam do komentowania, cennych uwag. Może uda się jeszcze coś poprawić. - 3dsmax + vray - czas pracy nad całością - 4 dni
DiKay Napisano 6 Luty 2018 Napisano 6 Luty 2018 Jak dla mnie jest bardzo przyjemnie. Niemniej jednak rzeczy, które mi się rzuciły w oczy masz za łączniku. Możesz powiedzieć, czym trawę robiłeś i jak długo się liczyła w porwaniu do reszty? UWAGI
Pavulon 13 Napisano 9 Luty 2018 Autor Napisano 9 Luty 2018 Trawa robiona w Forest Packu + trochę multiscatera. Jeśli chodzi o liczenie to całość renderowana około 1 godziny.
groh Napisano 12 Luty 2018 Napisano 12 Luty 2018 Fajnie wyszło :D ale jedna rzecz która mi się rzuciła w oczy to tekstura drewna na słupach. no nie możliwe żeby drzewo miało takie roczne przyrosty.. :D Po za tym belki sie wycina w wzdłuż a nie w poprzek pnia ( i pień by musiał mieć średnice kilku metrów). Inna sprawą jest ze pewnie klient by tego nie zauważył.. :)
Rekomendowane odpowiedzi