Napisano 13 Luty 20187 l Miałem ostatnio chwilę, więc wróciłem do swojego starego modelu hover cara, żeby poćwiczyć trochę hard surface. Coś już widać, dlatego jestem ciekawy co myślicie. Model wykonany w Blenderze.
Napisano 16 Luty 20187 l bardzo fajny model, widać ilość włożonej pracy. nie wiem czy design Twój, nie chcę się czepiać ale trochę brak zróżnicowania skali między bryłą a detalem - wszystkie rury grube, wszystkie wihajstery spore. ale jeśli to trening modelowania to spełniło pewnie zadanie, mógłbyś tylko pokazać z węższym kątem kamery to by trochę zmniejszyło ten efekt miniatury. na pierwsze rendery faktycznie nie dało się patrzeć, druga seria bardzo przyjemna, w klimacie zachodu dwu słońc obcej planety. planujesz coś z tym dalej?
Napisano 16 Luty 20187 l Autor Dzięki! Design jest całkowicie mój, jakiś czas temu zrobiłem kilka prostych szkiców i później szukałem formy juz w programie. Planuje wypracować dokładniej kabinę pilota, możliwe też że dorzucę jeszcze jakąś prostą postać dla skali. Chciałem też wszystko oteksturować żeby oswoić się z Substance.