Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'odwrócone'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Max3D.pl
    • Aktualności (mam newsa)
  • Graphics
    • Work in progress (WIP)
    • Animacje
  • Dyskusje
    • Hardware
    • Dyskusje o grafice
    • Wolne dyskusje
    • Komentarze, propozycje ...
  • Pytania i odpowiedzi
    • 3ds max
    • Maya
    • Blender
    • Sculpting
    • Cinema 4D
    • Inne
  • Ogłoszenia
    • Praca Oferowana (bez ogłoszeń FREE)
  • Archiwum
    • Archiwum (2000-2019)
    • Konkursy

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


Miasto


pkt.

Found 1 result

  1. Witam. Tym razem trafiłem na błąd którego wogóle się nie spodziewałem. Przy renderingu wyszły mi takie czarne plamy z tego co patrzyłem normal nie są odwrócone w viewporcie wyświetla się normalnie co ciekawe takie plamy pokazują się tylko po użyciu chamfer na krawędziach. Póki go nie użyję rendering jest ok. Błąd pokazuje się zarówno w standardowym scanline jak i w vray. Tutaj są siatki modelu z chamferem i bez (wiem, że te linie niektóre nie potrzebne ale wzięły się z tąd, że obiekt stworzyłem ze splajnów które extrudowałem, a przy konwercie na editable poly pojawiły się te niepotrzebne linie i nie wiem jak je usunąć) Wie ktoś co z tym zrobić i/lub jak usunąć te nie potrzebne linie? Pozdrawiam
×
×
  • Create New...

Important Information

We are using cookies. Read about our Privacy Policy