Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

niebardzo wiem co to za error wyskakuke podczas proby renderowania mam stand alone licence na maxa i vraya adv 1.47 help me please ")

• Odpowiedzi 16
  • Wyświetleń 1,2k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

a nie wie moze ktos czy w tej nowej wersji vray 1.5 bedzie dalej ten serwer licencji bo jak dla mnie jest to uciazliwe?

Napisano

hym a to co support chaosów ?? jak masz problemy z licencja kontaktuj sie z producentem !

Napisano
a nie wie moze ktos czy w tej nowej wersji vray 1.5 bedzie dalej ten serwer licencji bo jak dla mnie jest to uciazliwe?

zrób se plik wsadowy aby ci się uruchamiał max z Vserverem i po kłopocie.

Napisano

no ale chodzi mi wogule czy bedzie ten server w 1.5 czy zastosowali co innego , jakas zmiana?

Napisano

przestan jezdzic na zcrackowanych softach to nie będziesz miał takich problemów :P

Napisano
  • Autor

ok wiem ze musze miec uruchomiony ten serwer ale mam go uruchomiony i lipa materialy sa, opcje vraya sa, modyfikatory sa, komponenty sa ale przy renderowaniu ne dziala :/

Napisano

raczej netlimiter imo - też miałem problem z tym szitem.

Napisano
  • Autor
raczej netlimiter imo - też miałem problem z tym szitem.

i jak sobie z tym problemem poradziles ? :>

Napisano

no jak odinstalowałem netlimitera :) a co do firewalla to prawda jest taka że jak mają ci sie włamać to i tak to zrobią :P

Mitnick udowadnia, jak złudna jest opinia o bezpieczeństwie danych prywatnych i służbowych, pokazuje jak ominąć systemy warte miliony dolarów, wykorzystując do tego celu ludzi je obsługujących.

:]

Napisano

tylko wątpię, aby ktoś, kto umie omijać firewalla, chciał się włamać do mojego, czy ktoregoś z nas, kompa.

Napisano

o to jest właśnie to :] toz to nie wyzwanie ;) dobra odinstaluj te syfy i jedziesz z renderem ;)

Napisano
  • Autor

dzieki bardzo wszystkim juz mi vray cyka teraz sie z nim mecze :P