Napisano 10 Sierpień 200816 l NO ja tez wystartuje :] Zaklepuje watek zeby tlum zrobic :) Jutro wrzuce pierwsze szkice postaci. ------------------------------- FINAL Edytowane 29 Sierpień 200816 l przez ortheza
Napisano 11 Sierpień 200816 l Autor no i obiecane szkicorki. daleko im do Panka ale od czego trzeba zaczac. Edytowane 11 Sierpień 200816 l przez ortheza
Napisano 24 Sierpień 200816 l No niezle, niemal jak Drew Struzan, fragment z eksplozja i robotami najlepsze poki co :). Ten kotopodobny kosmita troche odstaje w tle, ale jest nie dokonczony wiec to pewnie dlatego :). Aha i nie wiem czy to nie zludzenie, ale poddalbym w watpliwosc kulistosc tej planety ;).
Napisano 24 Sierpień 200816 l Ortheza czyżby znowu murowane zwycięstwo ? tym razem może być ciekawiej bo masz silniejszą konkurencje
Napisano 26 Sierpień 200816 l Świetny, trzyma klimacik plakatów SW (http://www.nerf-herders-anonymous.net/images/StarWarsPoster.jpg) Powodzenia:)
Napisano 28 Sierpień 200816 l Autor mala zmiana kompozycji, dodalem tez tytul zeby nie bylo zabyt niestandardowo :-)
Napisano 28 Sierpień 200816 l Fajnie wyglada z tytulem. Wydaje mi sie ze obcy powinien byc nieco wiekszy bo miedzy jego prawym ramieniem a robotami robi sie dziura w kompozycji. Chyba ze masz plan zeby cos tam jeszcze wrzucic. Powodzenia
Napisano 28 Sierpień 200816 l No i fajnowacie się rozkręca :), przygasiłbym nieco te roboty od strony środka, da to złudzenie większej głębi i powiększył bym głównych bohaterów. //Pozdr.
Napisano 28 Sierpień 200816 l powiększ tego kolesia z ganem bo po bokach masz za dużo wolnej przestrzeni i na samym dole jest też pusto pzdr...