Smoku Napisano 22 Luty 2011 Share Napisano 22 Luty 2011 (edytowane) ZASADY: 1 .Model wykonany w dowolnym sofcie. 2. Nie korzystamy z tekstur oraz wcześniej robionych modeli . 3. Czas Pracy to 100 minut 4.Końcowa praca powinna zawierać: Ujęcia siatki i clay KONIECZNIE na jednym obrazku nie przekraczającym 900px szerokości. __________________________________________________ ______________________________________________ Deadline 1.marca.2011 (Wtorek) godzina 22:00 POWODZENIA! Edytowane 22 Luty 2011 przez Smoku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinW Napisano 22 Luty 2011 Share Napisano 22 Luty 2011 już następny? Smoku gratulacje ;) fajny temat! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slim_ Napisano 23 Luty 2011 Share Napisano 23 Luty 2011 Maskotka? Już chyba wiem kto wygra :) temat troche nie dla mnie ale moze sprobuje cos wydłubac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dominick Napisano 23 Luty 2011 Share Napisano 23 Luty 2011 Po ostatnim Speed modelingu stwierdzam, że mogę wam skarpetki prać jedynie ;) zacznę pierwszy czas 100min. soft: 3ds max 2009 Teddy Bear : Jakby ktoś chciał zobaczyć jak wygląda po małej postprodukcji i modyfikatorze hair & fur to proszę bardzo -> http://img28.imageshack.us/img28/6905/teddypops.png Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ziper Napisano 23 Luty 2011 Share Napisano 23 Luty 2011 (edytowane) Dominick nie przesadzaj, trzymasz rowny poziom. Moj speedzik, czas niecale 80 minut, soft: lightwave. Edytowane 23 Luty 2011 przez Ziper Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Smoku Napisano 23 Luty 2011 Autor Share Napisano 23 Luty 2011 Fajne modele :) Ziper znowu super pomysł. Ciekaw jestem czy miszcz zmarszczek też coś zaprezentuje . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Godzil Napisano 24 Luty 2011 Share Napisano 24 Luty 2011 (edytowane) Hejo a ma ktoś obiekcje do wykorzystywania w modelach opcji HAIR FUR itp? Edytowane 24 Luty 2011 przez Godzil Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
k_gabra Napisano 24 Luty 2011 Share Napisano 24 Luty 2011 możliwe że wezmę udział... dopuszczalny jest hair&fur? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Smoku Napisano 24 Luty 2011 Autor Share Napisano 24 Luty 2011 Godzil, k_gabra Jak się dogadacie, że wszyscy użyją, hair&fur łącznie z tymi co już wystartowali to możecie. Chodzi o to, żeby nie było, że ktoś zrobi fajny model ale ktoś inny go przebije ładnym futerkiem na które specjalnie nie poświęcił czasu. Mi osobiście nie przeszkadza małe nagięcie speeda :). Byle było uczciwie. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sikorski21 Napisano 25 Luty 2011 Share Napisano 25 Luty 2011 może niech będzie tak że Hair&Fur jest dozwolony ale włosy trzeba obowiązkowo przekonwertować do meshy , dzięki temu model pozostanie modelem a nie włosami obliczanymi dopiero podczas renderu :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yasamaru Napisano 25 Luty 2011 Share Napisano 25 Luty 2011 No to i ja dodaje swoja maskotke:) "Pluszowy konik" Duzo błedow ale wciaz sie ucze Soft:3D max 2010 czas: 60min. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Smoku Napisano 26 Luty 2011 Autor Share Napisano 26 Luty 2011 może niech będzie tak że Hair&Fur jest dozwolony ale włosy trzeba obowiązkowo przekonwertować do meshy , dzięki temu model pozostanie modelem a nie włosami obliczanymi dopiero podczas renderu :) A konwertowałeś kiedyś? jak zrobiłem kiedyś z pasemka włosów mesh to wyszło 20 mln poly:P ale możliwe że można optymalniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
indian Napisano 26 Luty 2011 Share Napisano 26 Luty 2011 bardzo fajny temat, trzeba coś wykombinować :) salut. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pirat85 Napisano 26 Luty 2011 Share Napisano 26 Luty 2011 Wielki Przedwieczny Cthulhu w wersji pluszowej :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
indian Napisano 26 Luty 2011 Share Napisano 26 Luty 2011 (edytowane) No jak już mówiłem że coś robię to pokazuję to co w 90 minut udało się dokonać: salut. Edytowane 1 Marzec 2011 przez indian szum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mkeruj Napisano 26 Luty 2011 Share Napisano 26 Luty 2011 Fajowo ! ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bbandi Napisano 26 Luty 2011 Share Napisano 26 Luty 2011 Nice indiano. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Janek Napisano 26 Luty 2011 Share Napisano 26 Luty 2011 Ziper jeszcze teraz nie mogę powstrzymać się od śmiechu jak patrze na ten pomysł - fajne! :) Indian ten mózg bardzo ładny jak z reklamy oj zapowiadają się emocje może i ja coś strugne? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slim_ Napisano 26 Luty 2011 Share Napisano 26 Luty 2011 Świetne modele ;) Ja też coś wrzucę. Miał to być SackBoy z pewnej gry. Ciągle się uczę i jest to pierwsza postać jaką zrobiłem więc wyszło jak wyszło. Ziper korzystałeś z tego zdjęcia na tej stronie http://www.viceland.com/wp/2009/03/bollocks-to-the-hippocratic-oath-people-are-crap-at-suicide/ czy to twój pomysł? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ziper Napisano 26 Luty 2011 Share Napisano 26 Luty 2011 Dokladnie, to moja referka :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slim_ Napisano 26 Luty 2011 Share Napisano 26 Luty 2011 Bardzo fajny model ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
filroz Napisano 28 Luty 2011 Share Napisano 28 Luty 2011 Obiecałem koledze ze coś tu wrzucę, więc to czynie :] Jest to moja pierwsza pracą na speedzie, niestety z braku czasu nie dokończona. Czas pracy ok. 60 minut Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Smoku Napisano 28 Luty 2011 Autor Share Napisano 28 Luty 2011 No wreszcie. Już myślałem, że nie wrzucisz :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_Arti_ Napisano 28 Luty 2011 Share Napisano 28 Luty 2011 To i ja dorzucę moich pedo groszy.... parę* "Hmmmm.... Rocznik 2007 - Najlepszy!!!" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
velendil Napisano 1 Marzec 2011 Share Napisano 1 Marzec 2011 najlepszy jest rocznik bieżący :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ziper Napisano 2 Marzec 2011 Share Napisano 2 Marzec 2011 Smoku, chyba czas na sonde :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slim_ Napisano 2 Marzec 2011 Share Napisano 2 Marzec 2011 Oj.. Chyba o nas Smoku zapomniał ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Smoku Napisano 2 Marzec 2011 Autor Share Napisano 2 Marzec 2011 O to wczoraj się skończyło . Przepraszam dałbym głowę, że w środę miał być deadline. Już robię sondę :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Smoku Napisano 2 Marzec 2011 Autor Share Napisano 2 Marzec 2011 Pardon za zwłokę. Dzięki za udział i zapraszam do głosowania http://max3d.pl/forum/showthread.php?t=74889 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi