Smoku Posted February 22, 2011 Share Posted February 22, 2011 (edited) ZASADY: 1 .Model wykonany w dowolnym sofcie. 2. Nie korzystamy z tekstur oraz wcześniej robionych modeli . 3. Czas Pracy to 100 minut 4.Końcowa praca powinna zawierać: Ujęcia siatki i clay KONIECZNIE na jednym obrazku nie przekraczającym 900px szerokości. __________________________________________________ ______________________________________________ Deadline 1.marca.2011 (Wtorek) godzina 22:00 POWODZENIA! Edited February 22, 2011 by Smoku Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcinW Posted February 22, 2011 Share Posted February 22, 2011 już następny? Smoku gratulacje ;) fajny temat! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slim_ Posted February 23, 2011 Share Posted February 23, 2011 Maskotka? Już chyba wiem kto wygra :) temat troche nie dla mnie ale moze sprobuje cos wydłubac Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dominick Posted February 23, 2011 Share Posted February 23, 2011 Po ostatnim Speed modelingu stwierdzam, że mogę wam skarpetki prać jedynie ;) zacznę pierwszy czas 100min. soft: 3ds max 2009 Teddy Bear : Jakby ktoś chciał zobaczyć jak wygląda po małej postprodukcji i modyfikatorze hair & fur to proszę bardzo -> http://img28.imageshack.us/img28/6905/teddypops.png Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ziper Posted February 23, 2011 Share Posted February 23, 2011 (edited) Dominick nie przesadzaj, trzymasz rowny poziom. Moj speedzik, czas niecale 80 minut, soft: lightwave. Edited February 23, 2011 by Ziper Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smoku Posted February 23, 2011 Author Share Posted February 23, 2011 Fajne modele :) Ziper znowu super pomysł. Ciekaw jestem czy miszcz zmarszczek też coś zaprezentuje . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godzil Posted February 24, 2011 Share Posted February 24, 2011 (edited) Hejo a ma ktoś obiekcje do wykorzystywania w modelach opcji HAIR FUR itp? Edited February 24, 2011 by Godzil Link to comment Share on other sites More sharing options...
k_gabra Posted February 24, 2011 Share Posted February 24, 2011 możliwe że wezmę udział... dopuszczalny jest hair&fur? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smoku Posted February 24, 2011 Author Share Posted February 24, 2011 Godzil, k_gabra Jak się dogadacie, że wszyscy użyją, hair&fur łącznie z tymi co już wystartowali to możecie. Chodzi o to, żeby nie było, że ktoś zrobi fajny model ale ktoś inny go przebije ładnym futerkiem na które specjalnie nie poświęcił czasu. Mi osobiście nie przeszkadza małe nagięcie speeda :). Byle było uczciwie. Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sikorski21 Posted February 25, 2011 Share Posted February 25, 2011 może niech będzie tak że Hair&Fur jest dozwolony ale włosy trzeba obowiązkowo przekonwertować do meshy , dzięki temu model pozostanie modelem a nie włosami obliczanymi dopiero podczas renderu :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
yasamaru Posted February 25, 2011 Share Posted February 25, 2011 No to i ja dodaje swoja maskotke:) "Pluszowy konik" Duzo błedow ale wciaz sie ucze Soft:3D max 2010 czas: 60min. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smoku Posted February 26, 2011 Author Share Posted February 26, 2011 może niech będzie tak że Hair&Fur jest dozwolony ale włosy trzeba obowiązkowo przekonwertować do meshy , dzięki temu model pozostanie modelem a nie włosami obliczanymi dopiero podczas renderu :) A konwertowałeś kiedyś? jak zrobiłem kiedyś z pasemka włosów mesh to wyszło 20 mln poly:P ale możliwe że można optymalniej Link to comment Share on other sites More sharing options...
indian Posted February 26, 2011 Share Posted February 26, 2011 bardzo fajny temat, trzeba coś wykombinować :) salut. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pirat85 Posted February 26, 2011 Share Posted February 26, 2011 Wielki Przedwieczny Cthulhu w wersji pluszowej :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
indian Posted February 26, 2011 Share Posted February 26, 2011 (edited) No jak już mówiłem że coś robię to pokazuję to co w 90 minut udało się dokonać: salut. Edited March 1, 2011 by indian szum Link to comment Share on other sites More sharing options...
mkeruj Posted February 26, 2011 Share Posted February 26, 2011 Fajowo ! ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bbandi Posted February 26, 2011 Share Posted February 26, 2011 Nice indiano. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Janek Posted February 26, 2011 Share Posted February 26, 2011 Ziper jeszcze teraz nie mogę powstrzymać się od śmiechu jak patrze na ten pomysł - fajne! :) Indian ten mózg bardzo ładny jak z reklamy oj zapowiadają się emocje może i ja coś strugne? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slim_ Posted February 26, 2011 Share Posted February 26, 2011 Świetne modele ;) Ja też coś wrzucę. Miał to być SackBoy z pewnej gry. Ciągle się uczę i jest to pierwsza postać jaką zrobiłem więc wyszło jak wyszło. Ziper korzystałeś z tego zdjęcia na tej stronie http://www.viceland.com/wp/2009/03/bollocks-to-the-hippocratic-oath-people-are-crap-at-suicide/ czy to twój pomysł? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ziper Posted February 26, 2011 Share Posted February 26, 2011 Dokladnie, to moja referka :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slim_ Posted February 26, 2011 Share Posted February 26, 2011 Bardzo fajny model ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
filroz Posted February 28, 2011 Share Posted February 28, 2011 Obiecałem koledze ze coś tu wrzucę, więc to czynie :] Jest to moja pierwsza pracą na speedzie, niestety z braku czasu nie dokończona. Czas pracy ok. 60 minut Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smoku Posted February 28, 2011 Author Share Posted February 28, 2011 No wreszcie. Już myślałem, że nie wrzucisz :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Arti_ Posted February 28, 2011 Share Posted February 28, 2011 To i ja dorzucę moich pedo groszy.... parę* "Hmmmm.... Rocznik 2007 - Najlepszy!!!" Link to comment Share on other sites More sharing options...
velendil Posted March 1, 2011 Share Posted March 1, 2011 najlepszy jest rocznik bieżący :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ziper Posted March 2, 2011 Share Posted March 2, 2011 Smoku, chyba czas na sonde :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slim_ Posted March 2, 2011 Share Posted March 2, 2011 Oj.. Chyba o nas Smoku zapomniał ;P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smoku Posted March 2, 2011 Author Share Posted March 2, 2011 O to wczoraj się skończyło . Przepraszam dałbym głowę, że w środę miał być deadline. Już robię sondę :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smoku Posted March 2, 2011 Author Share Posted March 2, 2011 Pardon za zwłokę. Dzięki za udział i zapraszam do głosowania http://max3d.pl/forum/showthread.php?t=74889 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts