Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 6
  • Wyświetleń 2,3k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Bardzo ciekawie się zapowiada. Tylko ta planeta mi coś nie pasuje do tego :) Poza tym na screenie te szafki zmień bo odstają od reszty.

Napisano

szkoda tylko ze nie ma zadnej konsekwencji w ruchach kamery... :( poza tym ze naśladuje akcenty w muzyce to lata bez sensu. sama vizka bardzo fajna, zresztą pomysł na "hardcorową" vizke tez mi sie podoba, :) porob nad ruchem kamery, moze zachowaj kierunek "obrotów" albo chociaz kierunek "od ogołu do szczegolu" bo zdaje sie ze takie bylo zamierzenie, bo najpierw ziemia, a potem ogolne widoczki, szkoda tylko ze raz robisz najazd w nastepnym ujeciu juz odjkazd, pozniej ogoł nastepnie szczegol i znowu ogoł, zero konsekwencji..... dawaj updejty bo cąłość sie bardzo fajnie zapowiada. :)

Napisano

Bardzo fajny pomysl i bardzo fajna realizacja.Alan Silvestri tez jest dobry wybrem. mozna ladnie przeskakiwac na planach. Zgodze sie jednak z Damianem. 2 ujecia sie tam nie kleja. To z lekkim oddaleniem, i to z ta lekka panorama z wejsciem ktore widzmy w nastepnym ujeciu w szerszym palnie (i jak sadze wlecimy przez nie do wnetrza budnyku). Moim zdaniem pierwsze ujecie powinno pokazywac caly budynek (oczywiscie z duzego ramienia.. moze pobaw sie przyspieszaniami :) . Byc ujeciem stanowiacym. (gdzie jestesmy co bedziemy ogladac:) a potem jazda:) bujanie kamery mi sie bardzo podoba, w tak dybamicznym monatrzu fajne moga wyldac przebyski zamiast zwyklych sklejek.. ale sie rozgadalem:) no ale to wszytyko jak to sie mowi.. IMHO?

tak czy siak bede sledzil ten watek:)

powodznia!

Napisano
  • Autor

kamery hmmm... moze macie racje .. btw. ciezko to bedzie zrobic bo tam sa dwa budynki :) qknijcie na avika, dodałem dalsze ujęcia. Jestem w trakcie tworzenia towaru na magazynie. oto co mam wam do pokazania niestety musiałem sie ograczniczac z ustawieniami renderingu .. bo bym tego nigdy nie skończył. musze zakupic lepszy sprzet ..znaczy przynajmniej drugiego procka, jesli chce robic animacje wiekszego kalibru, ujecia ze budynkiem liczyło mi 3 dni, 8 ujec po 70 klatek, bedą 2 wersje z podkladem silvestriego .. ktory jest własnie w tym aviku i drugi z filmu kill bill. Mam nadzieje ze wam sie spodoba. P.S bierzcie pod uwage ze to moje pierwsze zmagania z tak duzym projektem, wiec badzcie troszke chociaz tolerancyni :]

Oto Avik : http://mpolak.neostrada.pl/max3d/tabemax_nukevd.avi

i kilka screenow

tabemax_scene_6_shoot_1.jpg

to mała abstrakcja jaka wyszła mi podczas robienia magazynu :) heheqcoe_store-house_0704.jpg

poniżej to light test .. oczywiscie do poprawy ... wrzucam rendera zebyscie zobaczyli kolejne kroki mojej pracy.qcoe_store-house_light_test.jpg

qcoe_store-house_goods_arra.jpg

A teraz wlasnie rozkładam towar na przęsełka :)

p.s. jeszcze jedno :) -> MAYA & MAXDIGITAL 4EVER :)

Napisano
  • Autor

wozek_1.png

Oto co wymodlowałem , wózek widłowy do sceny magazynu :) i co jak sie podoba ?