adek Napisano 28 Marzec 2002 Napisano 28 Marzec 2002 Świetny link !! Nie znałem go ... tak sobie myśle ,że przydałoby się zaktualizować dział tutoriale :) (po tym jak tam looknąłem) ... tylko czasu przez te studia brak :( żeby wziąść się za tłumaczenie :) ... moze ktoś zna angielski na tyle żeby przetłumaczyć jakieś tutorial (przyznam osobiście ,że ja w tej chwili pracuje nad tutorialem do final rendera). :)
Khunu Napisano 28 Marzec 2002 Napisano 28 Marzec 2002 Tak Adek, fajny link, chyba pożegnam się z twoją stroną na jakiś czas, jeśli tego nie przetłumaczysz :) Sorry, rządza wiedzy...
Gość Ineluki Napisano 29 Marzec 2002 Napisano 29 Marzec 2002 Rzeczywiście ta stronka powala. Jestem pod wrażeniem Mat :D
Eko Napisano 7 Marzec 2004 Napisano 7 Marzec 2004 Hmmm...moze dlatego, ze post byla napisany jakies dwa lata temu i juz ta strone skasowali.....
kulexy Napisano 12 Marzec 2004 Napisano 12 Marzec 2004 no niestety mnie sie tez nie chce otworzyc ... ZONK!! [gafa]
Ana Napisano 14 Kwiecień 2004 Napisano 14 Kwiecień 2004 stronka nie dziala, a szkoda, myslalam ze sie czegos nowego naucze
Pablo Napisano 14 Kwiecień 2004 Napisano 14 Kwiecień 2004 hehe, ludzie patrzcie czasem na date pisanego posta co?! :) pozdr
Rekomendowane odpowiedzi