DuzeZ Napisano 25 Październik 2018 Napisano 25 Październik 2018 (edytowane) Siemanko! W takim razie po ostatnim moim sci fi zaczynam pracę nad czymś nowym. Zajawiłem się trochę na stworzenie swojej wariacji kawałeczka Wenecji, w którym będzie kilka rodzajów budynków mieszkalnych, mały targ ze straganami (owoce, warzywa, rybki) oraz kościół, ten ciemniejszy na blockoucie. Oczywiście moim celem jest uzyskanie tego charakterystycznego wyglądu architektonicznego oraz podskillowanie blendowania materiałów - mech, tynki, cegła. Jak przykazano zacząłem od blockoutu poglądowego. Będę wdzięczny za wszelkie porady, co można zmienić aby lokacja była ciekawsza. Temat będzie sukcesywnie uzupełniany o progres prac ;) ...a teraz kilka screenów: Edytowane 25 Październik 2018 przez DuzeZ
michalo Napisano 25 Październik 2018 Napisano 25 Październik 2018 Ambitnie! Ciekaawe jak sobie poradzisz z realistycznym envio. Szykuje się ciekawy wip :D
DuzeZ Napisano 25 Październik 2018 Autor Napisano 25 Październik 2018 Jestem dobrej myśli! Wrzucajcie wszelkie pomysły i porady, a myślę że będzie dobrze :D
Rekomendowane odpowiedzi