Tempe Napisano 11 Styczeń 2019 Napisano 11 Styczeń 2019 Cześć, Ostatnio w wolnym czasie dłubałem coś przy nieskończonym mechanizmie zegarka, który to kiedyś projektowałem i postanowiłem coś z tym w końcu zrobić. Renderki raczej na szybko, model też pewnie da się lepiej dopracować ale cieszę się, że w ogóle skończyłem. Nic wyjątkowo twórczego to nie jest - raczej zrzyna z Rolexów, Omegi i innych mających w ofercie typowe "diver'y", jedyne co jest tutaj mniej standardowe dla "podwodnych" zegarków to otwarta, przeszklona od spodu obudowa pozwalająca oglądać mechanizm. Model powstał w maxie, renderki wyszły z KeyShot'a, coś tam pokolorowałem w Photoshopie i tyle. ;) To co stanowi tło to przerobione royalty free foto znalezione w google. Będzie mi bardzo miło jeśli usłyszę jakieś komentarze albo dobrą krytykę. Pozdrawiam!
olaf Napisano 12 Styczeń 2019 Napisano 12 Styczeń 2019 zdecydowanie bałagan na froncie. To taka uwaga estetyczna. Nie wiem jak teraz się wizualizuje mechanizmy ale tam też jest masa focal pointów, które budują ogólny chaos.
Rekomendowane odpowiedzi