xmass Napisano 2 Luty 2019 Napisano 2 Luty 2019 Hejka, wizki robione for fun. Dawien dawno był to temat challengu na Ronenie (2010 rok), postanowiłem odświeżyć temat ;) Jeden obrazek robiony na modłę fotografii w podczerwieni. Soft: 3ds max, Corona 3, Affinity Photo, Forest Pack, GrowFx. Pozdrawiam.
polka dot Napisano 2 Luty 2019 Napisano 2 Luty 2019 hero rendering najmocniej dopieszczony ;) na moje trochę za dużo mgły, ale praca osobista więc rozumiem, klimat. Le Corbusiery nie pasują do reszty mebli. sypialnia - rewelacyjny render. moim zdaniem najlepszy
xmass Napisano 2 Luty 2019 Autor Napisano 2 Luty 2019 Dzięki serdeczne polka dot Zanotowałem uwagi i będę miał z tyłu głowy przy następnych pracach :) Pozdrawiam.
olaf Napisano 2 Luty 2019 Napisano 2 Luty 2019 Wyglada dobrze, moze nieco zbyt monotonne zielone drzewa. Zmarszczki na fotelu i liscie w korytarzu troche off. W scenerii dziennej to widać (liście). Zgadzam się, że kompozycyjnie sypialnia najmocniejsza. Flara taka sobie ;)
xmass Napisano 3 Luty 2019 Autor Napisano 3 Luty 2019 Dzięki olaf za komentarz. W pierwotnej wersji na betonowej ścianie były jakieś ivy, ale nie grało mi to z nocnym ujęciem więc zrezygnowałem z bluszczu. Zrobiło się zbyt sterylnie więc dałem liście na ziemi. Dziennej wersji nie było w planie, ale zacząłem eksperymentować ze światłem i zdecydowałem że zrobię wersję dzienną jako dodatek do nocnej. Pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi