JacekC Posted February 11, 2019 Share Posted February 11, 2019 Kurde na nowym kompie z win 10 intuos 3 wykrywa mi za wczesnie kliknienie nawet jesli niedotykam piorkiem tabletu .Kombinuje cos z poziomem docisku ale niewiele to pomaga. Kurde tablet mam dobre 12 lat i nawet na wczesniejszym kompie win 10 nie sprawial mi takich problemow. HELP Link to comment Share on other sites More sharing options...
michalo Posted February 11, 2019 Share Posted February 11, 2019 Spróbuj stery przeinstalować :/ Albo w menagerze usług, zatrzymać i uruchomić wintab, czy tam wacom tablet. Link to comment Share on other sites More sharing options...
koldi Posted February 13, 2019 Share Posted February 13, 2019 To jest bug wacoma na każdym OS'ie widzę. U mnie w intuos pro pomaga wyłączenie funkcji dotykowej, inaczej działa tak jakbym shift (zoom/pan) cały czas trzymał. De facto potrafi się to włączyć w środku pracy, włączanie innego softu itp. Reinstalacja sterów może pomóc ale nie musi z tego co czytam w necie - najlepiej wgrać starszą wersję dla win 10. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JacekC Posted February 14, 2019 Author Share Posted February 14, 2019 Pomoglo wyjecie i przeczyszczenie rysika i troche pobawienie sie w ustawieniach z dotykiem . ALe nie wiem czy przez to nie splaszczylem sobie zakresu dotyku .no nic pracowac da sie narazie. Moze tez sa jazdy, bo przeszedlem na rodzielczosc 4k na jednym monitorze i cos stery swiruja. Ciezko stwierdzic . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts