1termi Napisano 5 Kwiecień 2019 Napisano 5 Kwiecień 2019 Wrzucam to co zrobiłem pere lat temu. 3dsmax 2010 modelowanie i rendering.
olaf Napisano 5 Kwiecień 2019 Napisano 5 Kwiecień 2019 wygląda źle, szczególnie rendering, materiały, tekstury i modele. Reszta ok :D Może coś nowszego lepiej wrzucić?
polka dot Napisano 5 Kwiecień 2019 Napisano 5 Kwiecień 2019 opera bardzo ładna, ale apartament z takim widokiem miałby schody zaprojektowane wg. proporcji ludzkich. zwróć na to uwagę, bo nie jestem pewny czy pracujesz w jednostkach. meble, otwory i przedmioty - wszystkie są znormalizowane. kota wstawiłeś w dobrym rozmiarze ale tymbark już nie. w neufercie masz podane odpowiednie wymiary. kolory odważne ale fajne (po za sypialnią)
mitic Napisano 5 Kwiecień 2019 Napisano 5 Kwiecień 2019 opera bardzo ładna, ale apartament z takim widokiem miałby schody zaprojektowane wg. proporcji ludzkich. zwróć na to uwagę, bo nie jestem pewny czy pracujesz w jednostkach. meble, otwory i przedmioty - wszystkie są znormalizowane. kota wstawiłeś w dobrym rozmiarze ale tymbark już nie. w neufercie masz podane odpowiednie wymiary. kolory odważne ale fajne (po za sypialnią) kolory sypialni jeszcze ok, ale po co z prawej strony xero :)
Rekomendowane odpowiedzi