Shogun 3D Napisano 6 Sierpień 2019 Napisano 6 Sierpień 2019 Dawno mnie na Forum nie było, ale doskonale wiem, że nigdzie indziej nie znajdę pomocy szybciej, niż tu. Moja druga połówka stara się przypomnieć sobie film z Jamie Lee Curtis. w którym ta właśnie aktorka, w ostatniej lub jednej z ostatnich scen, tańczy na wielkiej sali balowej, z kominkiem i lustrem, bodajże do muzyki Franka Sinatry. Sama fabuła filmu dotyczy jakiegoś pośmiertnego przenoszenia duszy do nowych ciał. Występuje tam bardzo charakterystyczna postać jakiegoś indyjskiego guru, czy mędrca, który bodajże nazywa się Prahalasca. Tyle wiem. Liczę, ze ktoś z Was ten film zna i kojarzy. Przejrzenie filmografii Jamie Lee Curtis nic nie dało - tytuły filmów nie budzą żadnych skojarzeń. Z góry dziękuję. :)
Maciek Jutrzenka Napisano 6 Sierpień 2019 Napisano 6 Sierpień 2019 z tego co przejrzałem filmweba to... obstawiam albo któryś z halloween. albo Spychosis albo zakręcony piątek lub wiecznie młody to filmy gdzie jest jakiś motyw przenoszenia duszy. 1
Rekomendowane odpowiedzi