Pablo Napisano 12 Listopad 2004 Napisano 12 Listopad 2004 Witam, Lazienki zrobione dla klienta od kafelek. Jakies opinie? pozdr
Piotr Dobosz Napisano 12 Listopad 2004 Napisano 12 Listopad 2004 wszystko wspaniale:) tylko moim zdaniem w obrazie numer jeden nie wiem co to jest to zolte nad lampka pozatym troche tez kolor zolty nie pasuje:( pozdrawiam serdecznie
Marcin Napisano 12 Listopad 2004 Napisano 12 Listopad 2004 ale to twoj design ? czy nazucony ? ... ladnie i ciepło co do kwestji rendera to dodal bym jakis Specullarbloom w PS bo w pierwszym renderze to swiatlo strasznie ostro sie konczy ... lepiej bylo by to wygładzic jakos ..
ma_ry Napisano 12 Listopad 2004 Napisano 12 Listopad 2004 w obrazkach 3 i 4 umywalka ma na oko 10 cm. głębokości... dla kogo są te projekty?, mam nadzieję, że nie jest to prace na temat "łazienka moich marzeń", bo...są średnie. polecam przeczytać książkę: "O budowie formy architektonicznej" Juliusza Żórawskiego, wiem, to nie o wnętrzach, ale zawiera fundamentalne zasady komponowania brył i funkcji, ich znaczenie i odbiór.
Marcin Y Napisano 12 Listopad 2004 Napisano 12 Listopad 2004 takie małe "ale" - czy można te kafelki położyć z cokolikiem? [tak z 5 cm?] trochę nie przekonują te ostre jak brzytwa kanty - równie dlatego, że bezlitośnie są sterylne jak i trudne do wykonania w realu z taką precyzją ;) a wiadomo że graficy 3d płytek nie kładą ;) ;)
buczer Napisano 12 Listopad 2004 Napisano 12 Listopad 2004 ma_ry. mówisz jakbys przeczytał w całosci :P co do obrazków to ciezko zobaczyc tu projekt, bo go nie ma. render git (szczegolnie ostatni) ale projekt zaden. (w ostatnim masz bardzo gruba podstawe pod cieniutki blacik i to ustrojstwo pod zlewem inaczej wyglada) ps: zołty prostokacik dla mnie rowniez jest zagadka ;)
Pablo Napisano 12 Listopad 2004 Autor Napisano 12 Listopad 2004 To nie moj design, byl narzuycony przez klienta, glownie trzeba patrzec na kafelki a nie ogolny wyglad lazienki. pozdr
Salvator Napisano 12 Listopad 2004 Napisano 12 Listopad 2004 Słoneczniki Van Gogha wielkości pocztówki w łazience to jednak ciekawe zjawisko :>
Chris Napisano 12 Listopad 2004 Napisano 12 Listopad 2004 Siema! Długo Cię tutaj nie widziałem :) Co do pracki, to naprawde mi się podoba! Pomimo wcześniej wymienionych "drobnostek" sprawia bardzo realistyczne wrażenie. Gratulki! Pozdro
Rekomendowane odpowiedzi