Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Witam,

Lazienki zrobione dla klienta od kafelek.

Jakies opinie?

pozdr

aramis_1.jpgaramis_2.jpgaramis_3.jpg

pasja_1.jpgpasja_2.jpg

• Odpowiedzi 10
  • Wyświetleń 3,8k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

wszystko wspaniale:) tylko moim zdaniem w obrazie numer jeden nie wiem co to jest to zolte nad lampka pozatym troche tez kolor zolty nie pasuje:( pozdrawiam serdecznie

Napisano

ale to twoj design ? czy nazucony ? ...

ladnie i ciepło

co do kwestji rendera to dodal bym jakis Specullarbloom w PS bo w pierwszym renderze to swiatlo strasznie ostro sie konczy ... lepiej bylo by to wygładzic jakos ..

Napisano

w obrazkach 3 i 4 umywalka ma na oko 10 cm. głębokości...

dla kogo są te projekty?, mam nadzieję, że nie jest to prace na temat "łazienka moich marzeń", bo...są średnie.

polecam przeczytać książkę: "O budowie formy architektonicznej" Juliusza Żórawskiego, wiem, to nie o wnętrzach, ale zawiera fundamentalne zasady komponowania brył i funkcji, ich znaczenie i odbiór.

Napisano

takie małe "ale" - czy można te kafelki położyć z cokolikiem? [tak z 5 cm?] trochę nie przekonują te ostre jak brzytwa kanty - równie dlatego, że bezlitośnie są sterylne jak i trudne do wykonania w realu z taką precyzją ;) a wiadomo że graficy 3d płytek nie kładą ;) ;)

Napisano

ma_ry. mówisz jakbys przeczytał w całosci :P

co do obrazków to ciezko zobaczyc tu projekt, bo go nie ma. render git (szczegolnie ostatni) ale projekt zaden.

(w ostatnim masz bardzo gruba podstawe pod cieniutki blacik i to ustrojstwo pod zlewem inaczej wyglada)

ps: zołty prostokacik dla mnie rowniez jest zagadka ;)

Napisano
  • Autor

To nie moj design, byl narzuycony przez klienta, glownie trzeba patrzec na kafelki a nie ogolny wyglad lazienki.

pozdr

Napisano

Słoneczniki Van Gogha wielkości pocztówki w łazience to jednak ciekawe zjawisko :>

Napisano

Siema! Długo Cię tutaj nie widziałem :)

Co do pracki, to naprawde mi się podoba!

Pomimo wcześniej wymienionych "drobnostek" sprawia bardzo realistyczne wrażenie.

Gratulki!

Pozdro