Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Witam!

W najbliższym czasie będziemy mieli ukończoną wersję beta pluginu UVPackmaster pod 3Ds Maxa. Plugin, jak można się domyślić, zajmuje się pakowaniem UVek 😉

Oryginalnie plugin powstał pod Blendera, ale jego dobry odbiór zmotywował nas do pracy nad wersją pod Max'sa. Całość została napisana w C++, stąd algorytm cechuje się dużą wydajnością. Aktualnie poszukujemy 6 osób, które chciałby pomóc nam w testowaniu wersji beta, a jest co testować, ponieważ plugin posiada wiele ciekawych ficzerów 🙂 Tutaj można zobaczyć krótką prezentację filmową edycji blenderowej: https://www.youtube.com/watch?v=-uunwDLWn7A

Proszę o zgłaszanie się tylko tych osób, które będą posiadały czas na testowanie oraz odesłanie nam wartościowej informacji zwrotnej - w przeciwnym wypadku będziemy tylko niepotrzebnie marnować czas i zasoby 😉 Osoby, które udzielą nam pomocnego feedbacku otrzymają w ramach podziękowania pełną wersję pluginu, gdy ta zostanie już wypuszczona.

image.png.40759057bdc0889f8f54115166ad2fe9.png

• Odpowiedzi 3
  • Wyświetleń 737
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• O nie wiedziałem że ten plugin jest polskiej produkcji 🙂 Kolega kupił ten plugin mimo, że na co dzień używa maxa i ze dwa dni temu znowu mi mówił, że to jak działa ten plugin to jest jakaś magia 🙂 Zap

Posted Images

Napisano

O nie wiedziałem że ten plugin jest polskiej produkcji 🙂 Kolega kupił ten plugin mimo, że na co dzień używa maxa i ze dwa dni temu znowu mi mówił, że to jak działa ten plugin to jest jakaś magia 🙂 Zapytam go czy chciałby protestować wersję pod maxa ale nie wiem czy czas i lenistwo mu na to pozwolą 🙂

Napisano

@glukoz ziom takie rzeczy, wrzucaj do newsow 🙂 tutaj na bank wiele osob tego nie zobaczy, bo wchodzi po co innego 🙂

i z checia, moge wam pomoc przetestowac ten sofcik, video wyglada super. Jest kilka fajnych ficzerow lepszych niz ma rizom uv 🙂 btw. jest stakowanie tych samych uvalek na siebie? to by pomoglo

Napisano
  • Autor

@Destroyer Dzięki, będę wiedzięczny za przekazanie info koledze :)

@KLICEK Dzięki za chęć pomocy, wyjślę Tobie wersję beta jak tylko będzie gotowa. Tak, plugin posiada funkcję stackowania.