Napisano 4 Październik 20195 l Hej 😆 Chcę Wam pokazać swój najnowszy obrazek - "Dark fields witch". Będę wdzięczna za feedback i info, co można w nim poprawić, albo na co mogłabym zwrócić uwagę w przyszłości. Z góry bardzo dziękuję! :3
Napisano 5 Październik 20195 l nie wiem, ciezko cos powiedziec zeby bylo lepiej 🙂 ogolnie fajny obrazek 🙂
Napisano 5 Październik 20195 l Obrazek fajny i styl też fajny. Gdybym się miał przyczepić to może coś ze światłem można by zrobić żeby nie było tylko z góry skoro w ręce trzyma latarnię.
Napisano 9 Październik 20195 l Wyraz twarzy - szczególnie oczy - można by dopracować, by były bardziej ludzkie, zdradzały jakiś charakter czy intencje. Ludzie raczej nie czują się komfortowo patrząc na obłąkane osoby. Jeżeli takie było zamierzenie - super. Gdyby jednak pokazać ją jako osobę okrutną lub złośliwą, łatwiej byłoby sprzedać narrację całej pracy. Nieco statyczne ptaki możnaby zamienić na mniejsze obiekty, bardziej dynamiczne - rozwiewane przez wiatr. Dramatysm sceny byłby wiekszy. Teraz praki funkcjonuja wizualnie jak plamy na płaskim kolorze, burząc nieco kompozycję bez dodawania walorów narracji (nie wyglądają dynamicznie ani posępnie). Edytowane 9 Październik 20195 l przez olaf