Jump to content

Recommended Posts

Posted

witam

mala odskocznia od projektow, moze wyjdzie cos fajnego, narazie sam modelling, na koncu zrobie teksturki. montana to jedna z najlepszych firm produkujacych spreje jak ktos nie wie.

ponizej zamieszczam oryginal, a dalej moj progress ;)

pozdrawiam

• Replies 24
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

nie lepiej narysowac przekroj i zalatwic to modyfikatorem Lathe (czy jakos tak to sie pisze :P) ?

Posted
dalej nie wiem jak w jednym poscie umiescic kilka obrazkow zeby sie wyswiatlaly jeden pod drugim a nie jako linki :/

wrzucic na jakies server i poprzez znacznik  oraz

Posted

ja chcialem kiedys gramofony zrobic ale jakos referencji do dzisiaj nie znalazlem

bumpa u gory zrob modelingiem, wieksza radosc bedziesz miec :D

dysza troszeczke krzywo wystaje i czemu na dysze dales tyle poly a na ten przycisk mniej?

brakuje jeszcze tego zgrzwu po boku puszki :D

to chyba wszystki

Posted

skilo > wszystko jest tak jak ma byc ^^

powie mi ktos jak usunac te bugi z plane na ktorym wszystko stoi? pojawiaja sie od momentu jak wrzucam hdri jako skylight :)

pozdro

Posted

a to nie caustic przypadkiem? a te bugi w podłożu wynikają w rozkładu mocnych świateł w hdri i nie są to bugi ;] wszystko będzie ładnie jak dasz jako plane matte/shadow i podstawisz pod spód jakiś ładny stół/drewno. ja przynajmniej bym tak zrobił.

Posted

a to po co ci direct? masz przecież hdri z ładnie zdefiniowanymi światłami, chyba wystarczy jak zwiększysz moc skylighta i nie powinno być zbyt ciemno w scenie.