polka dot Napisano 13 Listopad 2004 Share Napisano 13 Listopad 2004 witam mala odskocznia od projektow, moze wyjdzie cos fajnego, narazie sam modelling, na koncu zrobie teksturki. montana to jedna z najlepszych firm produkujacych spreje jak ktos nie wie. ponizej zamieszczam oryginal, a dalej moj progress ;) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 13 Listopad 2004 Autor Share Napisano 13 Listopad 2004 poczateek ;o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 13 Listopad 2004 Autor Share Napisano 13 Listopad 2004 dalej nie wiem jak w jednym poscie umiescic kilka obrazkow zeby sie wyswiatlaly jeden pod drugim a nie jako linki :/ maly update Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spike Napisano 13 Listopad 2004 Share Napisano 13 Listopad 2004 fajne jeszcze ci zostało troche do roboty ale fajne pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość jagi Napisano 13 Listopad 2004 Share Napisano 13 Listopad 2004 nie lepiej narysowac przekroj i zalatwic to modyfikatorem Lathe (czy jakos tak to sie pisze :P) ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 13 Listopad 2004 Autor Share Napisano 13 Listopad 2004 robie przekroj splajnem ale kazdego elementu osobno :) aha i wszystko od linijki ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 13 Listopad 2004 Share Napisano 13 Listopad 2004 dalej nie wiem jak w jednym poscie umiescic kilka obrazkow zeby sie wyswiatlaly jeden pod drugim a nie jako linki :/ wrzucic na jakies server i poprzez znacznik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spike Napisano 13 Listopad 2004 Share Napisano 13 Listopad 2004 dokładny jesteś ale zbnalazłem drobny błąd powinno być krzywą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 13 Listopad 2004 Autor Share Napisano 13 Listopad 2004 nieco poprawilem i dorobilem koncowke. bede musial jeszcze do niej bumpa zrobic bo na gorze ma takie wypukle paseczki :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 13 Listopad 2004 Autor Share Napisano 13 Listopad 2004 a to siatka :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 13 Listopad 2004 Autor Share Napisano 13 Listopad 2004 model chyba skonczony, teraz materialy i tekstury. oj bedzie troche zabawy z tym ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Georgas Napisano 13 Listopad 2004 Share Napisano 13 Listopad 2004 i nieźle,ale skąd taki pomysł?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 13 Listopad 2004 Autor Share Napisano 13 Listopad 2004 nie sama cg czlowiek zyje ;) wsrod wielu zainteresowan jest tez graffiti wiec pomyslalem ze mozna zrobic puszeczki jakies ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 13 Listopad 2004 Share Napisano 13 Listopad 2004 ja chcialem kiedys gramofony zrobic ale jakos referencji do dzisiaj nie znalazlem bumpa u gory zrob modelingiem, wieksza radosc bedziesz miec :D dysza troszeczke krzywo wystaje i czemu na dysze dales tyle poly a na ten przycisk mniej? brakuje jeszcze tego zgrzwu po boku puszki :D to chyba wszystki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 13 Listopad 2004 Autor Share Napisano 13 Listopad 2004 skilo > wszystko jest tak jak ma byc ^^ powie mi ktos jak usunac te bugi z plane na ktorym wszystko stoi? pojawiaja sie od momentu jak wrzucam hdri jako skylight :) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 13 Listopad 2004 Autor Share Napisano 13 Listopad 2004 i dlaczego plane odbija puszke skoro ma material standard a nie raytrace? :| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salvator Napisano 13 Listopad 2004 Share Napisano 13 Listopad 2004 a to nie caustic przypadkiem? a te bugi w podłożu wynikają w rozkładu mocnych świateł w hdri i nie są to bugi ;] wszystko będzie ładnie jak dasz jako plane matte/shadow i podstawisz pod spód jakiś ładny stół/drewno. ja przynajmniej bym tak zrobił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 13 Listopad 2004 Autor Share Napisano 13 Listopad 2004 absolutnie - w scenie jest tylko model montany, plane, jeden direct i hdri jako skulight. aha i robie vrayem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salvator Napisano 13 Listopad 2004 Share Napisano 13 Listopad 2004 a to po co ci direct? masz przecież hdri z ładnie zdefiniowanymi światłami, chyba wystarczy jak zwiększysz moc skylighta i nie powinno być zbyt ciemno w scenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 13 Listopad 2004 Autor Share Napisano 13 Listopad 2004 no z tym directem moze masz racje ale powiec mi co to ten matte/shadow bo jeszcze nie uzywalem tego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 13 Listopad 2004 Autor Share Napisano 13 Listopad 2004 dobra juz wiem dawalem hdri jako envoirment i dla reflections i dla gi :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RuMuN Napisano 13 Listopad 2004 Share Napisano 13 Listopad 2004 nawet fajne, moze dorob pozniej jakiegos ziomka co maluje na scianie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 13 Listopad 2004 Share Napisano 13 Listopad 2004 dla mnie modelik super prosty ale super dla mnie bomba:D:D pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baton Napisano 14 Listopad 2004 Share Napisano 14 Listopad 2004 Dales material puszki jak lakier samochodu :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 14 Listopad 2004 Autor Share Napisano 14 Listopad 2004 helo mialem mala przemeblowanie a wlasciwie przeprowadzke z pokoju do pokoju moze dzisiaj mi sie jeszcz uda updata wrzucic ;) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi