Kir4 Napisano 23 Styczeń 2020 Napisano 23 Styczeń 2020 Cześć wszystkim! Przedstawiam wam showreel, zlepek prac wykonanych w 3D z roku 2019. Główny renderer, z którego korzystałem to Octane oraz Corona w mniejszym stopniu redshift/vray. Wszystkie modele zawarte w showreelu są moje, poza Bentleyem. Większość materiałów narzuconych na modele, są to materiały proceduralne. Model Bentleya, przeszedł mocną obróbkę począwszy od świateł kończąc na oponach i karoserii ( retopologia ). Główne modele scenerii to: - Tank - M24 Chaffe - Aircraft - F4U Corsair - Budynki ( Waldenburg ) - Bentley ( Światła / tarcza hamulcowa itp. ) - Felgi BBS Scenariusz był tworzony spontanicznie. Wszystkie prace były renderowane w warunkach domowych. Pomimo, że tamten rok był bardzo nie udany, to jestem wdzięczny za wiedzę oraz umiejętności, które nabyłem dotychczas. Specyfikacje: GTX760/1070 I7 3770k 4,8GH'z 32 GB RAM Za dźwięk jest odpowiedzialny kompozytor/producent: Nick Road Colossal Trailer Music. 3
KLICEK Napisano 27 Styczeń 2020 Napisano 27 Styczeń 2020 super renderki 🙂 troszke przy animacji samochodu sztywniutko wyszlo zawieszenie, jakos tak nie naturalnie, za bardzo liniowo? gratulacje ukonczenia 🙂
Rekomendowane odpowiedzi