[email protected] Napisano 18 Marzec 2020 Napisano 18 Marzec 2020 Witam serdecznie ostatnio ucze sie modelowania , teksturowania oraz animacji by finalnie dostac prace w branzy 3D - najlepiej jako grafik w studiu tworzacym gry Oto moj ostatni model - czlowiek karton ( jeszcze glowy nie potrafie modelowac) - skozystalem z okazji ze tyle juz mam i zrobilem prosta animacje tej postaci .
milek Napisano 18 Marzec 2020 Napisano 18 Marzec 2020 Jeśli chcesz modelować postacie to raczej zbrush, albo coś innego do rzeźbienia.
malyboa Napisano 14 Maj 2020 Napisano 14 Maj 2020 SIemka , no roszylem wkoncu blendera... .okazuje sie ze to fajny program . Moj pierwszy WIP w Blenderze HobieCat 16 - mam takiego przed domem wiec moge sie mu dobrze przyjrzec :)
malyboa Napisano 17 Maj 2020 Napisano 17 Maj 2020 Awiec tak przy weekendzie , krotko na rower wyszedlem zeby chwile - potestowac blendera i oto 2 pierwsze rendery w Blendzie w zyciu . Jasne ze detalu brakuje , srubek itd, cos postaram sie jeszcze domodelowac. Ale wsumie z wstepnego efektu jestem calkiem zadowolony. Bede niedlugo chyba probowal wiekszy katamaran rysowac. 3
Rekomendowane odpowiedzi