Napisano 18 Marzec 20205 l Witam serdecznie ostatnio ucze sie modelowania , teksturowania oraz animacji by finalnie dostac prace w branzy 3D - najlepiej jako grafik w studiu tworzacym gry Oto moj ostatni model - czlowiek karton ( jeszcze glowy nie potrafie modelowac) - skozystalem z okazji ze tyle juz mam i zrobilem prosta animacje tej postaci .
Napisano 18 Marzec 20205 l Jeśli chcesz modelować postacie to raczej zbrush, albo coś innego do rzeźbienia.
Napisano 14 Maj 20204 l SIemka , no roszylem wkoncu blendera... .okazuje sie ze to fajny program . Moj pierwszy WIP w Blenderze HobieCat 16 - mam takiego przed domem wiec moge sie mu dobrze przyjrzec :)
Napisano 17 Maj 20204 l Awiec tak przy weekendzie , krotko na rower wyszedlem zeby chwile - potestowac blendera i oto 2 pierwsze rendery w Blendzie w zyciu . Jasne ze detalu brakuje , srubek itd, cos postaram sie jeszcze domodelowac. Ale wsumie z wstepnego efektu jestem calkiem zadowolony. Bede niedlugo chyba probowal wiekszy katamaran rysowac.