Napisano 14 Listopad 200420 l bardzo fajny junkersik ;) dorob jakies tlo i scene bo szkoda zmarnowac takiej przyjemnej pracki :) tjw teksturki dobre ;) model tez bez zastrzezen ;) moze zrob mu jakiegos glossa? jedyne co mnie kluje po oczach to dziwne refleksy na szybach ;( gratulacje ;)
Napisano 14 Listopad 200420 l Autor bo szyby to traktor ukradl;) i wstawil mi jakies cos, to wip tutaj;) scenke zrobie jak mi sie zachce ;)
Napisano 15 Listopad 200420 l LOL :D niezle sie klucicie. ogolnie ta praca nie pasuje do ciebie bo zachowujesz sie jak 8 latek ;) GOOD JOB
Napisano 15 Listopad 200420 l a te anteny to do odbioru TVNu? To wygląda jak plastikowe cyple mocujące elementy modelu z resztą matrycy w wersji "do sklejania" ;) Poza tym "incydentem" model i tekstury na poziomie! Pozdro
Napisano 15 Listopad 200420 l Autor to sa anteny roznego rodzaju radarow, nie pytaj sie mnie d oczego dokladnie sluzyly, poprostu tak bylo
Napisano 15 Listopad 200420 l Autor ciesze sie ze sie podoba, moze jutro jakas scenke zmontuje do niego i poprawie textury