Skocz do zawartości

Jakiej przgladarki uzywacie? Dlaczego akurat tej? I Jakie problemy sprawia ;)

Jakiej przegladarki uzywacie? 61 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jakiej przegladarki uzywacie?

• IE
      13
    • IE + dodatki
      5
    • mozilla (mozilla, firefox)
      21
    • opera
      22
    • konqueror
      0

Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Featured Replies

Napisano

flesz gordon a jak w tym crazy browserze zrobic żeby te ikonki na pasku nie były takie duże?? ( w IE to sie ustawiało tam gdzie wybierasz jakie przyciski maja byc na pasku to była tam opcja Małe ikony albo Duze ikony jakoś tak tutaj tego nie znalazłem)

pozdrawiam i dzieki że powiedziałeś żetakie cos jets od razu mi sie to spodobało:))))

• Odpowiedzi 59
  • Wyświetleń 3,5k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

jak starszy brachol rzadzi to sie nie ma wyboru, ale nie narzekam na mozillke:D

Napisano

Dobra, to ja może zapytam się, która jest waszym zdaniem najszybsza i najmniej awaryjna :) ? Nie zależy mi na żadnych dodatkowych bajerach, ja i tak nawet Ulubionych nigdy nie używam :). Jakoś tak opinie wielu osób przekonują mnie, żeby w końcu porzucić IE.

Napisano

Pewnie mnie zaraz zaczniecie wklinać, ale zainstalowałem Opere... i się bardzo zawiodłem :/. Nie jest ani trochę szybsza od IE, ładuje się wręcz znacznie dłużej! Chyba 10 minut minęło, zanim powyłączałem te wszystkie niepotrzebne panele guziczki i inne pierdoły. Generalnie musze chyba stwierdzić, że IE jest lepsze, przynajmniej dla mnie.

No ale cóż, pobędzie u mnie jakiś dzień, może się do niej przekonam.

Napisano

a ja cenie opere (innych oprocz ie nie uzywalem) za to ze pokazuje kbps, proces, adres odnosnika po najechaniu, nie dzialaja blokady myszki i niektore skrypty utrudniajace zycie

Napisano

szybkie to jest mozilla firefox, Operę raz w życiu zainstalowałem i stwierdziłem, że wolę chyba bawić się w rozpoznawanie interfejsu Blendera :]

Napisano
  • Autor

sytuacja wyglada nastepujaco. skoro producenci Opery czaly czas wypuszczaja nowe wersje to oznacza, ze ludzie ja kupuja a skoro ludzie ja kupuja i placa dodatkowa kase mimo ze windows daje im juz przegladarke to oznacza, ze jest dobra i ja to potwierdzam z autopsji.

Opera ma bardzo duze mozliwosci ale trzeba troche posiedziec i je poznac... np mojemu kumplowi pare razy przydla mi sie mozliwosc automatycznego odswierzania strony gdy gdy chcial zarezerwowac bilety na NMF we wroclawiu a nie bylo dokladnie wiadomo od ktorej dokladnie bedzie mozna to zrobic i wiecie w minute pozniej biletow juz nie bylo, a tak musialby siedziec i klikac na odswierzaniu.

a pozatym uzywajac Opere jestes bardziej cooool;)