Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

BAFTA 2021

ANIMATED FILM:

• The Croods: A New Age
  • Onward
  • Over the Moon
  • Soul
  • The Willoughbys
  • Wolfwalkers
  • DIRECTOR

Special Visual Effects:

• Da 5 Bloods
  • Greyhound
  • The Invisible Man
  • Mank
  • The Midnight Sky
  • Mulan
  • News of the World
  • The Old Guard
  • The One and Only Ivan
  • Pinocchio
  • The Secret Garden
  • Sonic The Hedgehog
  • Soul
  • Tenet
  • Wonder Woman 1984

Cala lista:

https://www.bafta.org/film/longlists-2021

image.png

• Odpowiedzi 3
  • Wyświetleń 557
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Przejrzałem kategorię najlepszy film i jakiegoś szału nie ma. Fakt, że pandemia sprawa, że dla kina to mocno stracony okres.  Jeśli chodzi o filmu animowane, to niestety zestarzałem się i już mnie nie

• ta, dziwne to jest ale mam to samo. W ogole nie ogladam animowanych filmow, jakos przestaly mnie jarac tak jak kiedys.  Chyba jedyne co ogladalem animowanego ostatnio to Love, Death & Robots 😉

• blood_brother
    blood_brother

Z animowanych czekam, aż Soul będzie u nas dostępny, bo podobno historia bardzo siada i Pixar technicznie się popisał. Onward mi się podobał, ale to może ze względu na sentyment do papierowych rpgów.

Posted Images

Napisano

Przejrzałem kategorię najlepszy film i jakiegoś szału nie ma. Fakt, że pandemia sprawa, że dla kina to mocno stracony okres.  Jeśli chodzi o filmu animowane, to niestety zestarzałem się i już mnie nie ruszają, ewentualnie mogę z dzieciakiem obejrzeć aby mu było miło. 

Napisano
  • Autor

ta, dziwne to jest ale mam to samo. W ogole nie ogladam animowanych filmow, jakos przestaly mnie jarac tak jak kiedys.  Chyba jedyne co ogladalem animowanego ostatnio to Love, Death & Robots 😉

Napisano

Z animowanych czekam, aż Soul będzie u nas dostępny, bo podobno historia bardzo siada i Pixar technicznie się popisał. Onward mi się podobał, ale to może ze względu na sentyment do papierowych rpgów.