KLICEK Napisano 14 Luty 2021 Napisano 14 Luty 2021 BAFTA 2021 ANIMATED FILM: The Croods: A New Age Onward Over the Moon Soul The Willoughbys Wolfwalkers DIRECTOR Special Visual Effects: Da 5 Bloods Greyhound The Invisible Man Mank The Midnight Sky Mulan News of the World The Old Guard The One and Only Ivan Pinocchio The Secret Garden Sonic The Hedgehog Soul Tenet Wonder Woman 1984 Cala lista: https://www.bafta.org/film/longlists-2021 1
makak Napisano 14 Luty 2021 Napisano 14 Luty 2021 Przejrzałem kategorię najlepszy film i jakiegoś szału nie ma. Fakt, że pandemia sprawa, że dla kina to mocno stracony okres. Jeśli chodzi o filmu animowane, to niestety zestarzałem się i już mnie nie ruszają, ewentualnie mogę z dzieciakiem obejrzeć aby mu było miło. 1
KLICEK Napisano 14 Luty 2021 Autor Napisano 14 Luty 2021 ta, dziwne to jest ale mam to samo. W ogole nie ogladam animowanych filmow, jakos przestaly mnie jarac tak jak kiedys. Chyba jedyne co ogladalem animowanego ostatnio to Love, Death & Robots 😉 1
blood_brother Napisano 14 Luty 2021 Napisano 14 Luty 2021 Z animowanych czekam, aż Soul będzie u nas dostępny, bo podobno historia bardzo siada i Pixar technicznie się popisał. Onward mi się podobał, ale to może ze względu na sentyment do papierowych rpgów. 1
Rekomendowane odpowiedzi